miercuri, decembrie 05, 2007

INCURSIUNI PRIN CARTILE SCRISE DE MELFIOR RA






1. “CALATORII PE VAMFIM ”
Editura SOLTERIS,1994

In aceasta prima carte a autoarei sunt descriese calatoriile astrale pe planeta Vamfim,adica pe planeta Marte. Autoarea descrie lumile invizibile de pe Marte-Vamfim, si modul lor de viata.

2. “ DESCIFRAREA ENIGMELOR DIN PIRAMIDA LUMINII CELESTE “
Editura SOLTERIS,1995

Prin regresii atemporale autoarea a luat cunostinta despre : timpul, scopul si modul in care a fost construita PIRAMIDA LUMINII CELESTE, denumita acum, “ Piramida lui Keops”sau “ Marea Piramida,” ambele denumiri fiind absolut gresite.
Melfior Ra, a descoperit ca PIRAMIDA LUMINII CELESTE, a fost construita in urma cu 26 mii de ani, de catre paminteni si vamfieni, adica MARTIENI.



3. “ TAINA MUNTELUI “
Editura ARHETIP, 1996

Prin aceasta carte autoarea scoate in evidenta pregatirea initiatica a Marilor Preoti Daci, dar in mod special se refera la ZAMOLXIS, considerat ZEU, de catre cei care l-au cunoscut. Mai descrie initierea lui Zamolxis precum si TAINA MUNTELUI RETEZAT si faptul ca Marele Zeu Zamolxis, era nemuritor si transmitea cunoasterea sa si celorlalti.
Melfior Ra mai descrie prima SCOALA DE INITIERE, din interiorul Muntelui Retezat, scoala existenta si astazi, in a carei interior se poate intra numai prin dedublare , deci implicit printr-un anumit grad de initiere OCULTA.


4. “MISIUNEA ROMANIA- UNIVERSUL “
Editura FIDELIA si SIGMA PLUS, 1996

In cea de a patra sa carte, Melfior Ra, a adus la cunostinta cititorilor sai, MAREA TAINA, existenta in interiorul Muntelui Retezat si anume, PIRAMIDA NORDICA, inalta Scoala de initiere oculta, in care au acces doar cei initiati si puri. Aceasta PIRAMIDA-SCOALA, de fapt este o copie fidela a Piramidei Luminii Celeste, si este totodata si o arhiva -copie a ceea ce detine piramida din Egipt, cu care se afla pe acelasi brat al CRUCII ENERGETICE TELURICE. Piramida Nordica, a fost construita de atlantii care s-au refugiat in aceste locuri dupa scufundarea Atlantidei.


5. “ DIN TAINELE FARAONILOR “
Editura MISIUNEA ROMANIA, 1997

In aceasta carte sunt descries anumite Taine ale casei faraonice din Egiptul Antic. Melfior Ra, prin regresii in timp si incursiuni in vietile ei anterioare, a redescoperit si comunicat astfel cititorilor, MARILE TAINE , la care aveau acces numai cei care le-au trait cindva.
Autoarea a descries, cu lux de amanunte, intimitatile si zbuciumul sufletesc a Marii Regine Tiy si a Reginei Nefertiti, precum si incercarile Faraonului Aknaton si a reginei Nefertiti, de a efectua trecerea de la politeism la monoteism. Pentru scurt timp ei au si reusit aceasta, dar ca urmare a insaturarii monoteismului, Faraonul Aknaton a fost suprimat, regina Nefertiti, indepartata de la tron, iar urmatorul Faraon Tutankamon, deasemeni a fost ucis, iar preotii amoniti au reinstaurat politeismul, prin care omenirea a mai ramas citeva milenii in intunericul ignorantei.

6. “ALEH, PRIETENUL MEU ASTRAL “
Editura MISIUNEA ROMANIA, 1998

In aceasta carte autoarea descrie prietenia sa cu o entitate din alte spatii dimensionale, Aleh, cel care a condus-o in nenumarate calatorii astrale pentru a-i prezenta diferite forme de viata din marele Univers. Este minunata si sublima relatia de prietenie a celor doi, desi se afalu in lumi si corpuri mult diferite.
De maxima importanta deasemeni este si PREFATA acestei carti, care face o binemeritata si competenta trimitere la LUCEAFaRUL EMINESCIAN.

7. “TAINA REGINEI SEMIRAMIDA SI A GRaDINILOR SUSPENDATE”
Editura VULTUR ZM, 1999

Prin regresii atemporale, autoarea ne dezvaluie ceva ce in “ Vechiul Testament” a fost mentionat cu mare zgircenie, si anume: relatia intima dintre inteleptul Rege Solomon si Regina Semiramida, precum si scopul construirii “ Gradinilor suspendate” si descrierea acestora.
(Este bine sa se stie ca o familie instarita din Ungaria, a cerut autoarei permisiunea sa construiasca “ Gradinile suspendate” dupa descrierea sa. Precum si un regizor de film din SUA, a cerut dreptul de a face filme dupa toate cartile lui Melfior Ra. )



8. “ TAINA PROFETULUI “
Editura VULTUR ZM, 2000

In aceasta lucrare Melfior Ra ne dezvaluie revelatiile si comuniunea Profetului Mahomed, cu Arhanghelul Gabriel. Se mai descrie si misiunea Profetului Mahomed, de a scoate de sub tutela multitudiniilor de zeitati , triburile nomade asiatice si de a le aduce sub tutela unui aceluiasi unic MARE ZEU, numit de Mahomed si apoi de adeptii sai, ALAH.
Ceea ce este cu totul inedit si descries in aceasta carte, este starea trairii comuniunii si a comunicarilor dintre Mahomed si Arhanghelul Gabriel, stari, cunoscute in toata plenitudinea, doar de cei doi si nimeni altcineva.
Cine are urechi sa auda !


9. “ REVELATII DIN SFERA DIVINA“
Editura VULTUR ZM. 2001

Prin acest volum, autoarea are de fapt o incununare a starii sale de purificare si evolutie spirituala. Aici ne dezvaluie in toata splendoarea calatoriilor sale astrale, trecerea prin diferite stari de constiinta si frecventa vibrationala , pina la contopirea cu Creatorul in spatiul dimensional numit “ SFERA DIVINA “. In acest spatiu, spiritul Melfior Ra a intrat numai dupa ce s-a divizat in mii sau poate chiar miliarde de particule scintei. Abia acolo a inteles ca un spirit se poate diviza in mii si mii de particule si ca fiecare particula-scinteie poate fi trimisa la intrupare, sau vietuire, pe oricare din palnetele sau spatiile dimensionale din Marele Intreg-Macrocosmos, care este creatia si Casa Unicului Tata Creator.





10. “SCOALA INITIERII ASTRALE “
Editura VULTUR ZM, 2001

Prin acest volum autoarea ne aduce la cunostinta despre “ scoala de Initiere “ din alt plan dimensional, scoala la care participa fiintele umane terestre care au dobindit cunoasterea si puterea de a se dedubla, de a -si detasa la vointa lor, spiritul de trup, pentru a calatori astfel in plan astral si a frecventa in plan subtil “ Scoala Inaltei Initieri Oculte”, scoala condusa de fiinte imateriale, din alte spatii dimensionale.






11. “CaLaTOR PE O RAZA “ vol. 1. II. III.
Editura SOLTERIS, 2001-2002

In aceste trei volume, autoarea descrie cu mare acuratete, cele trei NAVE-PLATFORME care stationeaza deasupra zonei tarii noastre. Cu profunda traire dezvaluie, calatoriile sale astrale in care a fost condusa pe aceste Nave, unde ca urmare a lucrarilor efectuate acolo, in autoare s-au declansat anumite capacitati, considerate paranormale.
Din trairile sale, Melfior Ra a inteles ca ceea ce pe Terra se numesc sfinti, ingeri, arhangheli, heruvimi si serafimi, sunt de fapt fiinte imeteriale extraterestre, care fac parte din diferite civilizatii superevoluate, si care se ocupa in mod special de evolutia fiintelor umane terestre. A mai inteles, din intilnirile sale cu diferite entitati energetice, ca acestea au posibilitatea sa ia diferite forme sau corpuri materiale sau energetice.
Dar despre toate acestea in cartea de mai sus, precum si in cele care urmeaza sa apara in viitor.

12. “ ELI, PRIMUL MEU GHID ASTRAL”
Editura SOLTERIS, 2002

Cu multa sinceritate si dezinvoltura Melfior Ra face cunoscuti primi sai pasi in cunoasterea ezoterica si spirituala prin acest manual, prin care vine in ajutorul celor doritori de a se lansa pe calea spiritualitatii si a ocultismului.
Prin acest manual de initiere ocultism, autoarea deschide portile spre lumile nevazute si pune la dispozitia viitorilor discipoli si initiati, experientele si trairile sale, descrise cu maiestrie si totodata cu puritatea si modestia care o caracterizeaza.
Lecturind aceasta carte, cititorul afla care sunt primii pasi necesari pentru a patrunde in tainele lumilor nevazute, dar pe cit de nevazute atit de existente si reale.



13 . “ CRUCEA ENERGETICA A TERREI “
Editura MISIUNEA ROMANIA-2002

In aceasta carte autoarea se refera in mod special la Crucea energetica a Terrei , cruce formata din energia captata de Piramida Luminii Celeste si emisa prin cristalul aflat la baza virfului piramidei din interiorul pamintului. Aceasta cruce energetica are ca terminatii cite o piramida la fiecare brat al sau. Deasemeni fiecare brat al crucii energetice reprezinta cite un imperiu care s-a manifestat pe Terra de-a lungul acestei civilizatii.
Cartea se mai refera la Misiunea Rominiei si la marile taine detinute de zona tarii noastre, precum si la tainele omenirii si informatiile cuprinse in craniile de cristal care se afla in adincul pamintului. Se aduce la cunostinta cititorilor, modul si rolul constructiei Piramidei Nordice din tara noastra, rolul Sfinxului si a Babelor din Muntii Bucegi si a multor alte taine.






14. “ CRINUL DE PLUMB-CRINUL DE LUMINa“
Editura MISIUNEA ROMANIA- 2003

Aceasta carte de versuri o putem numi jurnalul intim al autoarei Melfior Ra. Cartea se compune din doua parti distincte si anume: Crinul de plumb, si Crinul de Lumina. in Crinul de Plumb, sunt cuprinse poezii din perioada cind autoarea nu se trezise inca din somnul letargic al inconstientei si se mai confunda cu trupul, ca oricare muritor de rind.
Dar in partea a doua a acestei carti, in Crinul de Lumina, autoarea trecuse deja la starea de constienta a identitatii sale, aici trezirea este infaptuita. Gasim aici spiritul intrupat care isi constientizeaza menirea pe Terra, ba chiar mai mult decit atit, acest spirit intrupat comunica cu fiintele de Lumina din alte spatii dimensionale si apoi transmite semenilor sai prin intermediul versurilor, trairile si cunoasterile dobindite prin aceste relatii spirituale si interdimensionale.

15. “ SHAUMBA”
Editura MISIUNEA ROMANIA - 2004

Incepind chiar cu coperta cartii, avem revelatia cercurilor de Lumina din zona tarii noastre, Romania.
Iata o carte in care sunt insumate roadele muncii autoarei, prin faptul ca lucrind in ogorul fertil al spiritualitatii, a semanat a ingrijit iar apoi a cules roadele. Putem spune aceasta deoarece prin munca sa spirituala, Melfior Ra, a trezit, a adunat si a grupat la nivel de zona, pe cei desemnati sa lucreaze in raza sa de activitate si la nivelul in care se manifesta autoarea pe plan spiritual. Pe acestia i-a reunit in cercuri, in interiorul granitelor energetice ale tarii, si a reorganizat sacra familie numita SHAUMBRA. In aceasta familie se reunesc si se recunosc spiritele intrupate aflate in misiune pe Terra, iar in ceea ce ne priveste, mai precis, spiritele misionare aflate Rominia.
Melfior Ra, precum si alti Shaumbra, este in comunicare si comuniune cu Inaltele Spirite care supravegheaza aceasta actiune din spatii dimensionale, de inalta puritate si Lumina.
Cei care se recunosc si se reunesc in Shaumbra, sunt cei care se afla si se manifesta in Noua Energie, si vietuiesc constienti pe Noul Pamint, adica intr-o frecventa vibrationala mai inalta fata de cei care inca dormiteaza in somnul inconstientei.
Shaumbra, este o familie spirituala, in care de mii si mii de ani se intrupeaza aceleasi spirite misionare, care doresc sa vina si sa ajute la instaurarea Luminii si armoniei pe Pamint. Ele sunt constiente ca raiul trebuie adus aici, iar omenirea trebuie ajutata sa vietuiasca in pace si bucurie pe Noul Pamint, realizind astfel extinderea Imparatiei Tatalui Ceresc. Aceasta este menirea si misiunea importanta a familiei SHAUMBRA.





16. DIN TAINELE PIRAMIDEI OCULTE
Editura MISIUNEA ROMANIA-2004

Aceasta lucrare este de fapt un ORACOL, prin care cititorul are posibilitatea sa isi descopere singur vietile anterioare, sa afle cind si unde a mai fost intrupat spiritul sau, unde a mai trait, precum si daca acesta si-a indeplinit lectiile vietii, in acea intrupare.
Tot prin aceasta lucrare, cititorul isi elucideaza si necunoscutele vietii actuale, aflind care ii sunt examenele vietii, si cit a indeplinit din ceea ce si-a propus sa realizeze in viata aceasta.
De asemeni, si foarte important, isi va descoperi simbolul-talisman, protector puternic al acestei vieti.




17. FRUCTUL CRINULUI

Editura MISIUNEA ROMANIA - 2005

In aceasta lucrare Melfior Ra dezvaluie necesitatea conlucrarii intre : stiinta, religie si cunoasterea oculta- metafizica. Deoarece spune ea, “ Credinta fara cunoastere este ca margaritarul ascuns in noroi. Cunoasterea fara credinta este ca un castel construit pe nisip. Fara contopirea acestora nu exista Traire in Lumina Adevarului. Trairea este insumarea si insusirea cunoasterii si a credintei este accesarea scinteii divine din Om.”
Mai spune: “ A sosit timpul ca omul planului fizic sa intre in posesia tuturor capacitatilor sale fizice, psihice si spiriutuale. Creatorul tuturor vazutelor si nevazutelor a dat posibilitatea celor doua lumi, vazute si nevazute, materiale si imateriale sa conlucreze. Cand tiinta, Religia si Metafizica vor conlucra, atunci se poate spune, IATA OMUL ! “

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu