vineri, februarie 29, 2008

MATERIALELE LUI TOBIAS Seria Saltului Cuantic:SHOUD 6: "Lucrand cu Energia"


Multumesc Gratiei si lui Costin

MATERIALELE LUI TOBIAS Seria Saltului Cuantic:SHOUD 6: "Lucrand cu Energia" – realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey HoppeIntrebari si Raspunsuri
Prezentat de Crimson Circle2 februarie 2008www.crimsoncircle.com
Si asa este, draga Shaumbra, ce momente minunate am petrecut impreuna, in Centrul Service Shaumbra, in centrul de refacere si de odihna, al propriei noastre familii, permitand tuturor energiilor sa tina pasul, sa se reechilibreze si sa evolueze continuu! Ce oportunitate minunata vom avea in aceasta luna a iubirii, pe care o numiti luna Valentine’s Day (in februarie pe 14 se sarbatoreste Valentine’s Day=ziua indragostitilor), ca sa aducem energia constiintei noi, in situatiile din viata noastra, situatii care v-au provocat, care v-au pus in fata unor probleme si sa observati cum actioneaza Energia Noua! Observati-o!
Am vorbit in aceasta sesiune despre constiinta umana veche, comparativ cu Energia Noua. Este foarte dificil sa definiti Energia Noua, deoarece ea sfideaza definitia, cel putin prin oricare din standardele vechiului. Ea functioneaza diferit. Nu se repeta intotdeauna. Unul dintre lucrurile pe care am dorit sa-l mentionam, consta in faptul ca in Energia Veche, in constiinta umana veche, a existat o tendinta foarte puternica de a se repeta istoria. Cu alte cuvinte, ati putut continua sa treceti prin experiente, mereu, viata dupa viata. Poate ca v-ati schimbat personalitatea si unele aranjamente, unele detalii, insa a fost un proces continuu de repetarea a trecutului, urmand aceeasi cale, oferindu-va aceeasi problema mereu, cautand sa vedeti daca ati putea descoperi o alta solutie. Dar, fiindca erati in energia Vechiului si intr-un fel aproape hipnotizati, repetand trecutul, v-ati descoperit continuand mereu, cu acelasi set de probleme si de situatii.
In Energia Noua, trecutul nu se mai repeta. Nu mai exista vreun motiv pentru asta. Nu mai este loc pentru asta. O noua dinamica a intrat in actiune si unii dintre voi va veti simti incornfortabil, la un anumit nivel interior, sa nu mai mergeti pe aceeasi cale, ca nu mai repetati mereu trecutul. Trecutul va era foarte familiar, erati familiarizati cu propriul set de circumstante; de acum insa, totul se va schimba. Energia Noua indica un tip total nou de evolutie, asa ca nu veti mai repeta trecutul.
Acestea fiind spuse, ce oportunitate minunata de a incepe sa raspundem intrebarilor voastre de astazi, multe dintre ele reprezentand repetarea istoriei – repetarea trecutului! (rasete)
LINDA: Ei bine, nu toate!
TOBIAS: Majoritatea!
LINDA: Okay! (Tobias rade)
INTREBARE SHAUMBRA 1 (citita de Linda, de pe internet): Iti cer ajutorul in legatura cu baiatul meu, dar vorbesc si in numele tuturor copiilor indigo si de cristal. El este repetent, caci nu a reusit in sistemul public de invatamant. Desi capabil, nu i s-a potrivit, iar prin evaluari au avut de suferit atat increderea, cat si bucuria lui. L-am inscris la un centru de invatamant local, care pare sa-l ajute. El a avut un terapeut minunat cu care a discutat, insa acele activitati il fac sa se simta ca fiind anormal. Ce pot face parintii? Ce trebuie sa inteleg? Multumesc!
TOBIAS: Desigur. Sistemul educational din Energia Veche este Energie Veche si incearca sa faca indivizii sa fie la fel. El incearca sa ii plaseze in tiparele si structurile, despre care am vorbit mai devreme. Copiii de cristal si cei indigo vin cu nou set de dorinte. Alcatuirea sufletului lor este diferita, de ce s-a intamplat in trecut, asa ca este foarte dificil, asa cum ati spune voi, sa puneti o persoana nepotrivita pe un loc nepotrivit!
Este important sa nu-l fortezi in chestiunea conformarii sau a compliantei. Este important sa-l lasi pe baiatul tau, in acest caz si e valabil pentru voi toti, Shaumbra – pentru fetele voastre, pentru baietii vostri si pentru nepoti – aflati ca nu este nimic in neregula cu ei! Si ei sunt pionieri, intr-un sens. Si ei descopera o cale noua de a se autoeduca, de a creste, de a invata si a experimenta. Este important ca ei sa inteleaga, ca nu este nimic in neregula cu ei. Ei sunt doar fiinte uman-angelice, unice.
Va puteti rapota direct la asta. Le puteti spune despre exeprienta voastra. Voi toti – toti Shaumbra – ati trecut prin acelasi lucru, nu neaparat necesar in privinta scolilor, deoarece majoritatea dintre voi v-ati fortat incercand sa va conformati si sa va potriviti in sistem si stiti ca nu a functionat. A fost dificil pentru voi, cand erati mai tineri, incercand sa fiti ca ceilalti, cand stiati ca nu sunteti ca ei. Va puteti imagina ce-ar fi fost, daca v-ati fi permis sa fiti diferiti si sa mergeti pe o cale diferita? In cele din urma, ati facut asta. Ati descoperit ca nu va puteati conforma, nu puteati face aceleasi lucruri, pe care le faceau altii. Asa ca v-ati eliberat. A fost dificil sa recunoasteti ca erati diferiti, insa acum, intelepciunea pe care ati castigat-o, imparatasiti-o si cu ei!
Nu are importanta, nu este important cu adevarat, cum sunt evaluarile. Stim ca multi dintre voi nu ati avut note bune la scoala, ca nu ati excelat, insa, ati inceput sa va traiti viata, in loc sa ajungeti sa duceti o viata obisnuita, de zi cu zi. Asa ca, pemiteti-le libertatea! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon) Buna! Am o multime de lucruri reprimate. Emotii noi au iesit la suprafata, in aceasta saptamana, in relatia mea cu cineva apropiat. Am incercat sa inteleg mai bine ce se intampla cu ea, la nivel spiritual si de asemeni, cum sa ies din minte si sa sa raman in starea de intuitie, asa cum ai mentionat mai devreme, in Shoud? Multumesc!
TOBIAS: Mai intai de toate, ramai cu intuitia, cu sentimentele, iar asta are de-a face cu alegerea! Mintea tinde sa se revolte si-ti va spune ca nu stii ce faci. Ea va incerca sa mentina cotrolul, deoarece ea incearca ca doar sa te protejeze, dar daca vei continua sa faci alegeri constiente, de a fi intuitiva, de a simti, mintea va accept, in final. Ea se va da deoparte. Va intelege ca libertatea ei, va veni si prin eliberarea ei.
Situatia pe care o experimentezi cu acea persoana, are de-a face cu libertatea. Au fost – ceea ce ati numi - multe tipare din istoria trecutului, ati avut multe vieti impreuna, ati ajuns din nou impreuna si observi ca ele se tot repeta. Dinamica dintre voi tinde sa forteze libertatea, tinde sa elibereze tiparele trecutului, sa elibereze karma si toate celelalte lucruri, pe care le-ati avut impreuna. Uneori, pare sa fie o energie haotica sau foarte neplacuta, dar daca iti permiti sa experimentezi, este vorba doar despre a elibera tiparele trecutului, ca amandoi sa fiti liberi.
Stim ca unora dintre voi nu va place acest sfat, insa respirati profund, stati in spatele zidului scund si observati cum se va schimba energia, in cele 30 de zile! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 3 (citita de Linda, de pe internet): Baiatul meu are tulburare obsesiv-compulsiva. El are 14 ani. Se poate vindeca prin puterea constiintei sau trebuie sa treaca prin ingrijirea obisnuita, cum ar fi sa ia medicamente? Nu as dori sa ia medicamente. Stiu ca iti poti crea propria realitate prin puterea gandurilor si a sentimentelor, prin urmare, cred ca acest gen de afectare mentala, poate fi rezolvata pe calea gandirii. Ce crezi?
TOBIAS: Eu nu cred si acesta este avantajul meu! (rasete)
LINDA: Este cineva care, in mod inocent, n-a stiu cum sa foloseasca acel cuvant.
TOBIAS: Desigur, desigur! In prezent, actioneaza pe Pamant diferite energii ale constiintei si acestea determina o mare varietate, din ceea ce ati considera a fi dezechilibre. Uneori ne amuzam de toate aceste etichetele pe care le puneti voi lucrurilor, dar in esenta, este vorba doar despre dezechilibrul starii de constiinta. Exista multe energii interioare si exterioare care actioneaza, incat uneori, fiinta suflet nu stie in ce directie sa se indrepte.
Nu recomandam medicamente, in special celor care sunt Shaumbra si celor din familia Shaumbrei. Acest lucru ar putea duce la o lunga discutie, poate ca la o lunga dezbatere si ca ar trebui sa recunoastem, Cauldre ne cere insistent, ca acesta nu este un sfat medical sau psihiatric, insa vom ignora aceste negatii si vom spune ca medicamentele inhiba reechilibrarea naturala si intr-un mod potrivit a energiilor, in orice persoana. Ele plaseaza un gen de amortizor sau o cuvertura peste activitatile integrate ale corpului, mintii, spiritului si gnostului. Desi poate parea ca temporar ar linisti pe cineva, de fapt il pun intr-o stare hipnotica, comatoasa, care va exploda sau va erupe, asa cum ar exploda sau ar erupe un vulcan. Puteti permite ca nivelul energiei sa ramana scazut, pentru un timp, apoi insa, el si toate energiile vor evolua.
Procesul natural pentru toate aceste dezechilibre energetice consta dintr-o combinatie a unor lucruri foarte, foarte simple. Noi intelegem ca… aveti de-a face cu un psihic complex uman/divin si poate parea ca aceste lucruri ar putea fi usor reechilibrate, dar, in acest caz particular, este vorba despre o situatie in care respiratia va fi mult mai eficienta. Poate ca respiratia va scoate la suprafata unii demonii, unele energii iluzorii si distorsionate. Initial, dupa ce se va implementa respiratia profunda, poate parea ca lucrurile se vor inrautati, dar toate energiile doar ies la suprafata. Apoi, prin consilierea lui efectuata cu blandete, se va permite energiilor sa intre. In loc de a le tine din scurt, de a se lupta cu ele, in loc de a le suprima, respiratia si acceptarea naturala, va reechilibra energiile, in mod automat.
Este important ca tu, care ai grija de aceasta fiinta, sa ai compasiune si sa intelegi ca trebuie sa eliberezi asteptarile, legate de rezultat. Acest suflet, aceasta entitate trece prin aceasta experienta din diferite motive, insa acum el cere sa fie eliberat din aceasta distorsionare energetica. Am putea spune, ca daca vei initia respiratia, il vei determina ca doar sa elibereze prin respiratie si sa permita sa aiba loc procesul natural de reechilibrare a energiei naturale si a constiintei. Cumva noi simplificam lucrurile, insa Energia Noua este foarte simpla.
LINDA: Am o intrebare scurta – exista o scoala bazata pe creatie. A fost infiintata aici si are un numar de copii, care nu se potrivesc foarte bine in sistem, care pare ca… pare ca aceasta scoala are unele succese. Exista unele lucruri demne de luat in seama si ceea ce fac ei acolo, ar putea fi aplicat la noua educatie, despre care vorbesti tu?
TOBIAS: Cu siguranta si ingredientul cheie pentru acest gen de scoli, la care te referi, este revenirea la exprimarea creativa. Una dintre provocarile sistemului public din prezent, este ca exprimarea creativa a fost oprita, in cea mai mare parte. Aceste scoli noi se concentreaza mai mult pe creativitatea deschisa, iar creativitatea prin ea-insasi este o dinamica valoroasa in a manui orice, de la emotii, pana la ceea ce ati numi, potrivirea sau acceptarea personala – acceptarea personala a persoanei. Multi dintre voi stiti ca atunci cand ati avut propria incercare creativa, orice ar fi fost – fie pictura sau broderie sau orice altceva – aceasta avea o cale de a furniza un gen de refacere si o acceptare personala. Da, desigur!
INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon) Buna Tobias! Sustine-ma, deoarece sunt foarte emotionata! A fost o calatorie lunga, cu adevarat si pare ca acum sunt intr-un punct, in care nu am nimic de pierdut, chiar nu am multe lucruri de pierdut. Nici nu mai vreau sa continui sa traiesc cu mici faramituri aici, cu mici faramituri acolo. As dori sa traiesc la intregul meu potential. Vreau sa lucrez cu copiii si sa traiesc… sa ma avant in inalt, stii! Doar tu ma stii bine!
TOBIAS (razand): Da, uneori sunt tentat sa te numesc Thomasita necredincioasa! (nt. ca pe Toma necredinciosul) (rasete)
SHUAMBRA 4: Da, da!
TOBIAS: Tu… ma uit la tine… glumesc cu tine acum, dar tu te joci cu indoiala foarte, foarte mult. Tu te indoiesti de tine foarte, foarte mult. Iti poti imagina sa iei acea energie de experta si de creatie, pe care ai folosit-o ca sa te indoiesti de cine esti si sa o utilizezi?
SHAUMBRA 4: Ei bine, de aceea sunt aici. Vreau, cu adevarat, sa te intreb Tobias – ma stii bine – exista vreun loc georgrafic, unde as putea sa realizez toate acestea?
TOBIAS: Da, desigur! Planeta Pamant! (rasete)
SHAUMBRA 4: Oriunde?
TOBIAS: Cu siguranta, nu are importanta! Cateodata exista tendinta de a va agata, intrebandu-va care este cel mai bun loc, din punct de vedere energetic, care este cel mai rau? Aceasta, scuza-ne ca suntem atat de directi, este gandire din Energia Veche. Este vorba despre a crede ca un loc, o energie sau un portal, este mai important decat voi, cei ce detineti puterea. Exista locuri care au energii diferite, insa sa revenim si sa observam fizica energetica. Energia este neutra. La nivelul sau de esenta, este neutra. Poate ca vei merge intr-un loc ca New Mehico si vei descoperi ca energia va fi activata intr-o anumita directie, ca are anumite caracteristici, insa Maestrul energiei intelege ca nu trebuie sa o mute la stanga sau la dreapta, intelege ca este doar energie.
Acea energie te intreaba cum poate sa te serveasca. Dar, datorita faptului ca iti place indoiala, eu, Tobias, iti spun ca energia vine sa-ti sustina indoiala, iar cand te vei muta intr-un loc nou, indoielile tale vor deveni si mai mari. Vezi? Este vorba sa eliberzi indoiala, sa faci unele alegeri in viata ta, sa le inspiri aici, sa permiti energiei sa sustina alegerile tale.
Energia vrea sa ajute constiinta ca sa se manifeste! Ai auzit asta? Energia vrea sa ajute constiinta ca sa se manifeste! Astfel, devii un lucrator care foloseste energia creativa. Permite-i sa vina! Tu ai anumite vise si teluri. Tu spui ca ti-ar placea sa lucrezi cu copiii. Permite-i acelei energii sa vina si sa serveasca acest lucru! Acum, fa cativa pasi curajosi! Vezi, ai avut tendinta sa te lasi prinsa de griji si niciodata nu ai facut acei primi pasi. Fa acei primi pasi si observa ce se va intampla! Fii deschisa fata de acele lucruri, care trec dincolo de visele si asteptarile tale umane, deoarece o noua dinamica se dezvaluie acum si va face ca energia si alegerile tale sa treaca dincolo de lucrurile, pe care ti le imaginezi, cand stai astazi, aici! Este clar? (rasete)
SHAUMBRA 4: Multumesc!
TOBIAS: Vom vorbi cu tine la noapte, in visele tale! Tu te indoiesti si de ceea ce ti-am spus. Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 5 (citita de Linda, de pe internet): Dragi Tobias, St. Germain, Kuthumi si toti ceilalti, inteleg ca este ultima mea viata pe Pamant, iar St, Germain a spus ca nu are importanta cum alegem sa o petrecem. Insa, ca Invatator pasionat al Energiei Noi si alegand sa predau aceste informatii, m-am compromis eu oare, facand publicitate altor informatii spirituale, care nu fac parte din Energia Noua, dar care inspira si ii trezesc pe altii, la un anumit nivel? Un exemplu, ar fi filmul Codul lui Moise. Evident, imi place accentul care se pune in “eu sunt ceea ce sunt” si mesajul de dincolo de filmul “Secretul”, insa sunt mai putin interesat de genul de “meditatia pacii din lumea Kumbaya”, ce va avea loc maine. Inca nu se imbulzeste lumea in directia Energiei Noi, iar acest lucru imi creaza frustrari, atunci cand promovez scolile noastre. In prezent simt o provocare: in ce directie sa imi focalizez energia si munca? As dori ceva clarificari! Multumesc!
TOBIAS: Desigur! Exista multe, multe nivele ale constiintei umane, in prezent. Unii dintre ei sunt deschisi fata de lucrurile, pe care le discutam noi, Shaumbra. Unii, nici macar nu si-ar putea imagina asta si de fapt, ar fugi de ele. Exista unii care abia se trezesc si isi doresc un gen de mesaje ale constiintei, carea sa fie putin diferite, fata de cele pe care voi, ca Shaumbra, le-ati primit in procesul ascensiunii, de ceva timp. Asa ca, atunci cand veti fi solicitati sau sa spunem, cand vor veni la voi, intelegeti ca ei exista pe nivele si trepte diferite. Folosindu-va intuitia, sentimentele, veti intelege care este raportul energetic, pe care sa-l aveti cu ei. Unii dintre ei nu vor intelege de loc, ce discutam noi intr-un Shoud, insa ei pot intelege ceva, cum ar fi un stadiu de trezire initial/timpuriu. Intrebarea ta reala are legatura mai mult cu o validare, deoarece tu déjà stiai raspunsul, atunci cand scriai. Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon) Salutari Tobias! In timp ce am toate aceste senzatii, care nu sunt in mod necesar ale mele, care este acea parte din mine, care alege ce sentimente sa vina la mine, care allege daca este momentul pentru o criza si cum alege acea parte, care criza sa fie? Cum ar trebui sa fie non-raspunsurile in alegerea din Energia Noua? Cum arata alegerea din Energia Noua?
TOBIAS: Alegerea este acum, aici – in ceea ce am numi, momentul Acum. Alegerea va apartine, in acest moment, fara sa va faceti griji despre bine sau rau sau alte lucruri de acest gen. Care este alegerea ta, din prezent? Intelege ca alegerea ta din prezent, nu te va bloca sau defini pentru eoni de timp, de acum inainte. Alegerea este foarte libera si flexibila. Poti face o alegere acum si sa nu ai parte de consecinte, pe care le-ai numi negative, daca maine vei face o alta alegere. Pentru unii dintre voi, poate parea haotic sau iresponsabil, dar, de fapt, este vorba despre Energia Noua. Alegerea este: ce alegi tu, in acest moment? Este vorba despre alegeri curajoase, fara frica! Prin urmare, este foarte simplu. Nu incerca sa faci acea alegere ca fiind complicata. Nu incerca sa o faci… ea este orice alegi tu sa fie. Prin urmare, asta este alegerea.
Tu, in mod constant, de fapt voi toti, in mod constant, sunteti barati de energie – de volume de energie, in fiecare moment. Totul, de la sentimentele celorlalti oameni, de la aspectele voastre din vietile trecute, pana la mesajele care vin prin Internet. Realizati voi, ca atunci cand va conectati la internet, nu va conectati doar cu un site sau doar cu casuta voastra de mail? Cand va conectati la internet, va deschideti fata de intrega constiinta a internetului, din acel moment, care este foarte mare. Sunt multe nivele si trepte, desigur si voi nu sunteti conectati constient, cu toate lucrurile, la un moment dat. Dar la alt nivel, va expuneti la toate acele energii.
Aceasta afirmatie poate fi suficienta, ca sa nu va mai conectati vreodata la internet! (Tobias rade) Dar – ah, dar – Maestrul Energiei Noi intelege ca poate simti totul sau poate simti doar ceea ce doreste, intr-un anumit moment. El nu se teme de energiile exterioare. El isi poate permite sa se simta profund in interiorul lor, sa le simta, sa le aduca la viata. Dar, nu trebuie sa le ia in stapanire. Astfel, pot exista pe internet, ceea ce am numi, energii reziduale sau de vibratie energetica joasa. Exista si energii incredibile, inspirate, pe care le puteti simti, de asemeni. Dar, singurul lucru care va apartine, este doar ceea ce alegeti, in mod constient! Orice altceva, a fost doar o experienta. Orice altceva, se poate reintoarce la starea de energie naturala, pura, in orice moment. Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 7 (citita de Linda, de pe internet): Salutari, iubitilor! Luand in considerare propriul proces de integrare a aspectelor noastre, mi se pare ca unii dintre noi poarta o imensa dorinta, sa ascensioneze in acest corp, in aceasta viata. Incep sa ma intreb, daca nu cumva Shaumbra creaza o noua paradigma, privind ceea ce se numea ascensiunea. Ar parea ca este cea mai placuta cale de a realiza integrarea totala, dar ascensiunea in acest corp, poate duce la o stare de izolare – din punct de vedere fizic, cat si spiritual – in acelasi mod, in care majoritatea Maestrilor ascensionati au ajuns. Acest lucru ar putea sa ne indeparteze de viata noastra umana si sa ajungem pe varful muntelui, in Himalaia, doar cu un bol de orez. Acest lucru ne-ar permite sa ne focalizam doar pe atingerea acelei stari elevate de constiinta, de fiinta ascensionata. Dar, ce se va intmpla cu “ a te bucura de viata”? Asa ca, spune-mi, daca ceea ce mi s-a intamplat recent si poate si altor Shaumbra, daca au ales, consta in a crea o noua stare de constiinta, aceea numita ascensiune, dar care nu a existat inainte – o stare ce permite adevarata integrare si ascensiune in corpurile umane, pe care le avem acum (Tobias incepe sa-si clateasca gatul in fundal, incercand sa intrerupa dizertatia), dar care nu necesita acel gen de alegere, care implica separarea (Tobias face acelasi lucru, din nou, de cateva ori, audienta incepe sa rada. Linda incepe sa citeasca mai repede) de viata umana, ca sa atingem nivele superioare de constiinta, dupa care am tanjit multi dintre noi. (Tobias tuseste zgomotos) Multumesc! (hohote de ras, Tobias chicoteste)
TOBIAS: Desigur. Ai putea sa citesti putin mai repede, data urmatoare? (hohote de ras)
LINDA: A fost prea repede?
TOBIAS: Nu! Ascensiunea, in cuvinte foarte simple, este a accepta si a va bucura de viata, in timp ce sunteti in corpurile fizice pe Pamant, ca fiinte umane. A fugi in Himalaia sau a va izola intr-o pestera adanca, bantuita de lilieci, reprezeinta o negare a vietii. Nu trebuie sa va izolati, cand de fapt, nu v-ati putea izola, cu adevarat, niciodata. Este vorba despre acceptarea intregului care sunteti, despre a invita acasa fiecare parte din voi, care a fost desprinsa sau a fost ranita in trecut, facadu-le sa inteleaga ca momentul Acum este un spatiu sacru, sigur si ca pot veni acasa. Aceasta este integrarea si cand apare integrarea, procesul ascensiunii poate evolua. Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): Hello Tobias! Nu am vreo intrebare, ci doar am sentimentul ca este momentul sa ma inregistrez. As dori sa fac asta si vreau sa vad daca mai exista ceva, ce ar trebui sa aud.
TOBIAS: Desigur. Cererea/solicitarea! Cererea – despre asta este vorba! (rasete)
SHAUMBRA 8: Okay!
TOBIAS: Vei sti mai tarziu ce inseamna asta, cu adevarat! Cererea! Multumesc!
LINDA: Suzy mi-a cerut sa subliniez faptul ca au fost cateva intrebari, care se raportau la serpi, la aparitia lor si la frica de ei. Vrei sa comentezi de ce au aparut cateva intrebari din partea Shaumbrei, despre serpi?
TOBIAS: Desigur, serpii… oh, ar putea sa fie o intrega sesiune despre ei, dar vom mentine lucrurile foarte simple. In prezent, in aceasta constiinta, serpii – dar intelegeti va rog, ca nu a existat constiinta sau simbologia serpilor, cu 30 dau 100 de ani in urma, insa in prezent, serpii au de-a face cu expansiunea energiei. in spirala. Unii i-ati putea raporta la energia kundalini, dar sa trecem dincolo de asta! Este vorba despre o evolutie a energiei si astfel, apare frica de expansiune. Multi dintre voi aveti vise cu serpi si le interpretati gresit, ca fiind un gen de vis sexual sau tipul de vis raportat la fructul interzis. De fapt, ei indica faptul ca energia voastra se exptinde in corp, in minte, in gnost si in spirit, insa exista unele frici de-a lungul caii, legate de ceea ce va urma.
In Energia Noua nu trebuie sa va ingrijorati de ce va urma, doar veti experimenta ceea ce urmeaza. Exista o tendinta in Energia Veche, sa doriti sa cunoasteti finalul, chiar inainte de a intra in acea situatie. Ce gen de distractie mai e si asta? (rasete) Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 9 (citita de Linda, de pe internet): De ce sunt extrem de obosit?
TOBIAS: Faptul de a fi extrem de obosit se datoreaza unui consum intens energetic, in timp ce treceti prin aceste incredibile schimbari. ADN -ul vostru, asa cum stiti, trece printr-un proces de remodelare/resetare, dar in acelasi timp exista si un ADN mental. El nu se raporteaza doar la fizic, se raporteaza si la minte; el este mult mai expansiv, decat poate spune cineva, in acest moment. Astfel, are loc un proces de remodelare a uni tipar energetic. Acum, Cauldre si Linda pot aprecia asta. Ati trait vreodata intr-o casa care se remodela? (rasete) Ei bine, majoritatea dintre voi nu sunteti atat de nebuni, (rasete) insa este foarte dificil, este foarte provocator. Exact asta se intampla acum si de aceea v-am dus pe toti Shaumbra, astazi, in Centrul Service Shaumbra – si am si platit pentru asta! (rasete)
LINDA: Chiar asa? (Tobias aproba) Nu-i asa ca este minunat! Doar verificam. (Tobias rade) Ultimele doua intrebari.
INTREBARE SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon): Okay, m-am jucat si am patruns in campul de joaca, alaturi de cineva care se afla in procesul mortii, ca sa aflu cum este atunci cand mori. Asta este alegerea mea. Tu stii ca pe planeta mor o multime de oameni si sunt doar curioasa, daca ai ceva de spus, privitor la modul in care sa treci prin asta cu ei, intr-o energie total diferita. Ma intelegi?
TOBIAS: Da, este adevarat ca oamenilor le place sa moara mizerabil si…(rasete si audienta aplauda, cand Tobias rade).. Cauldre rade, nu eu! Nu am vrut sa fie o gluma! Doar ei au vrut. Exista un sistem vechi de credinta, ca moartea trebuie sa fie sumbra, trista si mizerabila. Mi-ar placea sa vad ca cineva ar veni din urma cu workshopul Moartea Jucausa, insa s-ar putea compromite, asa cum stiti! (rasete)
Moartea este doar o tranzitie. Cu adevarat, este o tranzitie! Toti ati trecut prin ea, de mii de ori, asa ca sunteti experti in a muri! Nu ati vrea sa muriti cu gratie si in multa veselie? N-ati vrea sa muriti spunand glume, facand lucruri prostesti si spunandu-le oamenilor ce credeti despre ei, cu adevarat?! (Tobias si audienta rad)
Exista ceva foarte important ce trebuie spus despre a muri in bucurie si ca n-ar trebui sa fie atat de emotioanal si de ingrozitor. Ne intristeaza. Uneori hoinarim prin ospicii, prin spitale si descoperim ca exista o hipnoza, prin care se crede ca moartea trebuie sa fie dificila. Aceasta hipnoza incepe cu indivizii care se agata de probleme, care se agata de viata si nu-si permit sa se indreapte spre nici un gen de gratie sau demnitate. Apoi mor de boala, nefericiti, infricosati de faptul ca va urma un gen de judecata, de cealalta parte. Ati putea, va rog, sa spuneti lumii ca nu exista nici o judecata, de cealalta parte de val? Exista aceleasi probleme de cealalta parte, insa fara a exista si corpul fizic!
Prin urmare, moartea ar putea fi foarte diferita, de cum este acum, asa ca, mergi mai departe! Vreau sa spun, nu ca tu sa mori! Dar pentru… (hohote de ras)
SHAUMBRA 10: Multumesc!
LINDA: Ultima intrebare.
INTREBARE SHAUMBRA 11 (citita de Linda, de pe internet): In sesiunea inregistrata despre aspectologie, ai descris aspectele intr-un mod foarte benign, cu trasaturi de personalitate interesante si utile, pentru a fi inspirate si integrate. In workshopul din Kauai ai spus grupului ca se va declansa un razboi in interiorul nostru, intre aspectele noastre, care se vor lupta pentru controlul sufletului nostru. Ai spus ca aspectele noastre n-au vrut ca noi sa auzim acel mesaj, caci se temeau de anihilarea lor. Pe de alta parte, pare sa ma intareasca faptul ca aud de existenta aspectele concurente, ca fiind parti din mine care ma sabotau, ca nu eram eu, ci alte entitati care au incercat sa ma impiedice, sa-mi realizez intregul potential. Acest fapt ma imputerniceste sa ma ridic si sa le spun ca eu sunt stapanul/a acestei viei, nu ele. Doar sunt curios, de ce aceasta schimbare de nuanta? Sunt aspectele noastre interesante si benigne sau sunt ca niste entitati dornice de control, suspicioase si provocate, dornice sa puna stapanire pe scoala?
LINDA: Asta ar putea fi o reclama buna pentru aspectologie, asa ca atentie la raspunsul tau!
TOBIAS: Dupa umila mea opinie, subiectul aspectologiei va fi unul dintre cele mai cuprinzatoare si controversate programe, pe care le va difuza Shaumbra, cu care eu, ca Sam, voi reveni sa lucrez. Aspectologia impreuna cu energia sexuala, reprezinta cele mai dinamice modalitati, daca vreti sa le numiti asa, de pe Pamant, din prezent… daca ar trebui sa ma exprim asa si daca nu, St. Germain ar dori.
Am furnizat subiectul aspectologiei ca un lucru initial, ca un subiect introductiv. In prima ora de discutii nu a fost nici momentul, nici spatiul potrivit, nu a fost potrivit sa intram in nuantele aspectologiei. Am discutat impreuna cu St. Germain in detaliu, acest lucru– si desigur Aandrah va lucre intensiv si extensiv cu aspectologia, in urmatoarea noastra scoala – in care vom intra in profunzimile ei, ajutand Shaumbra sa inteleaga fizica, psihologia si toate atributele aspectologiei.
Nu va fi, ceea ce ati numi, o scoala usoara. Vor intra in actiune unele energii interesante. Dar, asa cum stiti, eva furniza un nou nivel de intelegere a celui ce sunteti, cu adevarat. Asa ca, vom intra in mai multe detalii, in scolile noastre viitoare.
LINDA: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc!
Cu acestea, Shaumbra, ce zi minunata am petrecut impreuna! A fost un timp pentru refacere, un timp de a permite fiecarei parti din voi, sa ajunga din urma constiinta voastra foarte dinamica, din prezent. Energia Centrului Service si de refacere poate sa vindece, poate sa continuie reechilibrarea, poate furniza o mai buna definire a reechilibrarii energiilor.
Va lasam in aceasta nota: reamintiti-va sa aveti grija de voi si sa va iubiti!
Si asa este.
Tradus de Gratia.
www.materialelecerculuicrimson.blogspot.com