marți, septembrie 23, 2008

Intrebari si Raspunsuri - SHOUD 2, SR



(multumim Gratiei si lui Costin) MATERIALELE LUI TOBIAS Seria Reintoarcerii: SHOUD 2: "Casa Trezirii " - Realizat de Tobias, tramsmis prin Geoffrey Hoppe Intrebari si Raspunsuri Prezentat Cercului Crimson 6 septembrie 2008 http://www.crimsoncircle.com/
Traducerea: Gratia http://www.blogger.com/www.materialelecerculuicrimson.blogspot.com%20%20
Si asa este, noi continuam cu aceasta energie minunata si cu noutatile de astazi, cu lansarea si celebrarea incercarilor voastre creative, continuam cu prezentarea Casei Trezirii, care se va deschide curand, unde multi dintre voi v-ati folosit de experientele, de intelepciunea voastra pentru a ajuta la crearea acestui loc, unde pot veni oamenii care se deschid, in prezent.Cand vor veni acolo, vor invata ca timpul apartine trecutului, deoarece el creaza un tipar foarte liniar si foarte structurat, ceea ce ii face pe oameni sa creada ca ei sunt trecutul lor.
Voi nu sunteti trecutul vostru, asa cum nu sunteti casa in care traiti. Ati trait acolo odata, ati experimentat odata, insa nu va mai aflati acolo. Asta a fost cu un timp in urma.
Cand oamenii care se trezesc inteleg ca se pot elibera de trecut, cand vor trai in momentul Acum, acesta le va curata calea din viitor, pe care o vor putea urma. Acesta va curata directiile pe care le pot urma. Se deschid potentiale noi. Multi oameni vor insista pe faptul ca ei sunt trecutul lor, ca trecutul i-a facut ceea ce sunt acum. Vor insista pe faptul ca nu sunt nimic altceva, decat compilatia trecutului lor. Dar, in procesul de trezire, veti invata ca sunteti doar ceea ce alegeti astazi sa fiti.
Cu acestea, intrebarile voastre de astazi vor fi foarte interesante! Incepem!
LINDA: Okay.
TOBIAS: Cred ca aceasta sesiune va fi scurta.
LINDA: Aceasta imi va apartine.
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (Linda): Okay, tu stii ca in urma cu opt ani ai spus ceva de genul, stati in spatele zidului scund, fiind vorba doar despre constiinta, insa uneori nu pare a fi un sfat grozav, deoarece se presupune ca ar trebui sa votam. (rasete) …Dar inteleg, clar ca a fost asa, deoarece am vazut ce constiinta a fost reflectata si cumva este jenant. Acum se intrevede o speranta pentru constiinta si vedem speranta in acele potentiale. De ce sa nu votam in favoarea constiintei?
TOBIAS: Cand am vorbit despre a sta in spatele zidului scund, nu a fost vorba doar despre vot. Ne-am referit la voi, mai mult decat la orice altceva. Ne-am referit la potentialul de a fi prinsi in constiinta de masa si v-am spus sa fiti spectatori. Fiind spectatori, puteti observa cum au fost create lucrurile.
LINDA: Imi place zidul scund!
TOBIAS: Insa nu stai acolo prea des… (hohote de ras, Tobias chicoteste)
LINDA: Dragut, multumesc!
TOBIAS: Noi nu le spunem oamenilor ca trebuie sa stea acolo mereu, insa sunt momente in care e de preferat sa stai in spate si sa observi cum functioneaza creatiile, sa observi cum constiinta de masa se comporta ca un fluviu, cu un curs sau cu un curent subteran foarte puternic, iar voi puteti fi luati de aceasta.
Ceea ce va spunem este ca stand in spatele zidului scund, chiar si pe durata acestor alegeri, daca alegeti, veti observa cum oamenii ajung sa fie prinsi in drama. Aceste alegeri arareori au legatura cu a face o alegere constienta si inteleapta. Ele arata cine poate crea ce mai mare drama
LINDA: Eu as dori ca doar sa fac un mic semn pe buletinul de vot.
TOBIAS: Cu siguranta, aceasta nu este o regula, a fost o sugestie in trecut. Acum insa, alegeti cum doriti!
LINDA: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc!
LINDA: Okay, nu voi mai pune niciodata intrebari personale.
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (citita de Linda de pe Internet): Ai putea, te rog, sa clarifi lucrurile in privinta relatiilor karmice, pe care le-am avut cu sotul meu, care a facut tranzitia? De ce a fost atat de provocator? De ce a ales sa plece si ce face acum? Mi-a cerut sa fac dreamwalk pentru el si nu sunt prea sigura unde ne aflam acum. Ieri eram pregatita sa-l arunc de pe Podul de Flori (rasete), multumita dezordinii pe care mi-a lasat-o. Ar fi mai bine pentru mine sa ma deconectez de dreamwalk si sa-l predau cuiva mai plin de compasiune si mai putin conectat? Multumesc pentru orice perceptii din acest moment.
TOBIAS: Desigur, de la scrierea acestui mesaj, ai inteles ca dreamwalkul a fost intrerupt, deoarece el nu a vrut sa treaca peste Podul de Flori. Este prea multa energie care il retine in taramurile apropiate; grija fata de tine si unele dintre interesantele tale sentimente fata de el il tin mai aproape. Asa ca, elibereaza dreamwalkul, deconecteaza-te de el si intelege ca va bantui prin preajma, un timp.
Asa cum deja ti-ai raspuns, a fost un trecut karmic foarte lung, pana la nivelul familiei anglice, insa si un trecut lung aici, pe Pamant. Se ridica o intrebare interesanta, iar ceea ce intrebi tu, cu adevarat, dincolo de toate cuvintele – este potrivit sa-l lasi sa plece, odata pentru totdeauna, indiferent daca este mort sau viu? Este potrivit sa te deconectezi si sa spui, „Am avut multe aventuri impreuna – te-am iubit foarte mult, te-am urat ingrozitor de mult – insa este potrivit sa te eliberez?
Aceasta este o intrebare dificila. Este dificl deoarece apare un sentiment interesant de vinovatie si de a fi costient de lucrurile – „Ce se va intampla daca o eliberez pe mama, care a facut tranzitia? Ce se intampla daca imi parasesc serviciul? Ce se intampla daca eliberez vechea conditie umana, cu care am trait atat de mult timp in interior?”
Excelenta intrebare! Ce se intampla daca eliberez? Va veti prabusi intr-un abis? Veti deveni nimic? Sau veti descoperi libertatea?
Din acest motiv nu pot sa raspund la intrebare pentru tine. Insa pot sa subliniez prezenta unui grad de nesiguranta pe care il ai, a unei sovaieli, chiar o vinovatie, lucruri pe care le simti legate de a-i elibera pe ceilalti. Dar sa le privim in acest mod: foarte multi dintre voi ati fost si sunteti foarte conectati de copiii vostri. Ce se va intampla cand ii veti elibera? Veti deveni un parinte iresponsabil? Vor inceta ei sa mai existe? Vor cadea de pe stanca, deoarece ii veti elibera? In mod sigur, nu! Le veti darui o libertate divina!
Cand ii elberati, va eliberati si pe voi, nu doar pe ei. Asa veti fi liberi. Veti fi suverani si independenti. Are sens pentru o fiinta spirituala inteleapta, faptul ca o noua relatie poate fi creata, la un un alt nivel, la un nivel al libertatii si la nivelul iubirii, nu al karmei? Multumesc!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (un barbat la microfon, directorul filmului „Tuning In”) Ei bine, sunt din California asa ca pot spune, „total” (unii rad) Tu ai fost total in filmul nostru. Ce gandesti tu despre asta? Am si o alta intrebare, total diferita. Recent am descoperit pe YouTube o cantareata, care este uimitoare. Acum sunt managerul ei. Imi poti oferi vreun sfat, ca sa-i duc muzica in lume, deoarece este minunata?
TOBIAS: (pauza) Voi impartasi cu tine cateva lucruri dupa sesiune, deoarece avem de-a face cu cineva foarte tanar si impresionabil. Vom rezerva ceva timp mai tarziu. In ce priveste filmul – este incantator sa fii o celebritate! (rasete)
SHAUMBRA 3: Desigur, esti o stea! Tu stii asta.
TOBIAS: Desigur. Desigur! (rasete) Noi doi am stat de povesti. Tu vrei sa faci un film doar despre mine si cu toate ca…
SHAUMBRA 3: O, desigur eu vreau.
TOBIAS: ... sunt putin jenat de asta. Dar, da, sa-l realizam! (rasete) „Despre viata si timpurile lui Tobias si ale lui Sam”. De fapt, eu glumesc in aceasta privinta, iar unii dinte voi radeti, insa exista un text aflat in lucru, in celelalte taramuri. Eu privesc acolo din cand in cand, il numesc „Eu Sunt Sam”. Se va scrie despre abilitatea de a avea un corp carapace, un corp biologic si daca se va transforma intr-un film, va fi ca o poveste fictiva despre cateva fiinte de pe Pamant, care se afla in starea de a avea corp carapace, dar care se afla si in starea angelica, cat si despre toate intereactiunile interesante care au loc. Va fi o carte foarte populara, poate si un film, deoarece ii va ajuta pe oameni sa inteleaga ca sunt multidimensionali, ca exista la multe nivele, ca aspectele lor inca exista, ca toate aceste lucruri continua, mereu. Ea va explica si unele dintre gandurile si comportamentele ciudate, pe care le au oamenii.
Este incantator sa fii intr-un film si desigur – foarte sincer – sa adaugam energia tuturor Shaumbra in acest proiect, caci asta va deschide multi, multi ochi.
SHAUMBRA 3: Multumesc! Ai putea sa ne spui cine la omorat pe JF Kenedy? (Hohote de ras)
TOBIAS: Inca exista lucruri de partea noastra, despre care nu ne este permis sa vorbim.
SHAUMBRA 3: In regula.
TOBIAS: Oamenii nu ar mai avea nici o drama, daca le-am spune cine!
SHAUMBRA 3: Okay, multumesc.
TOBIAS: Multumesc pentru tot! (rasete)
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (citita de pe Internet de Linda): Am trecut printr-o mare tranzitie de un an incoace. Au fost unele petice grosolane, care sunt foarte intunecate si dificile. Ai cuvinte intelepte pentru aceste timpuri dure? Hipnoterapia poate fi o optiune utila? De asemenea, orice alte comentarii despre directia in care merg, privind activitatea mea de invatator si cartea mea, vor fi binevenite. Multumesc!
TOBIAS: Desigur, sunt cateva lucruri aici. Activitatea de invatator si cartea se vor schimba drastic. Ele te ajuta sa te consiliezi pe tine, in acest moment dificil. In ce priveste trecerea prin aceasta perioada intunecata, cred ca fiecare Shaumbra din lumea intreaga are compasiune imensa, empatie si cred ca daca ar fi sa facem o evaluare a raspunsului pe care toti il veti da acum, doua lucruri sunt foarte clare. Unul: respiratia. Pare atat de simpla, iar eu stiu ca unii dintre voi ati vrea ceva mai complex. Dar, cu siguranta, respiratia induce curgerea energiei, ajuta la indepartarea unor bagaje vechi, va readuce in corp si va scoate din minte.
Al doilea lucru: sa intelegi ca acest proces prin care treci – noaptea neagra a sufletului, momentul in care ghizii din trecut pleaca, momentul in care iti schimbi total directia in viata – este dificil, este provocator, insa este un proces natural. Aspectul tau uman tipa si se intreaba ce se va intampla. El tipa la tine ca un copil, care comanda si este furios pe parinte, „Cine ma va hrani? Ce serviciu voi gasi? Cum ma voi proteja si cum voi supravietui?” Dar, la nivel superior, la nivelul increderii in sinele tau suflet, este realizabil. Cu adevarat, este realizabil.
Cu cat opui mai putina rezistenta procesului, cu atat vei simti mai putina frica, cu atat mai mult il vei privi ca pe o bucurie absoluta si ca pe o celebrare. De ce crezi ca majoritatea ingerilor, care nu au fost pe Pamant inainte, incearca sa ajunga aici? Uneori, poti spune ca este ca o cursa pe un tobogan, de la carnaval. Te poate speria. Te poate duce la esenta ta. Este un proces incredibil. Nu-i opune rezisteata. Nu-l petici!
Voi adauga la asta si poate fi intr-un mic conflict cu ceea ce ganditi unii, dar drogurile psihotrope care exista, nu sunt potrivite. Stiu ca unii dintre voi sunteti tentati sa le luati. Unii ganditi ca va vor ajuta, insa ceea ce faceti este ca fugiti de un proces natural al transformarii, pornind de la o fiinta umana, ajungand la o fiinta umana divina.
Ce-ar fi daca omida, in timp ce incepe sa intre in cocon, ar incerca sa ia droguri, ca sa-o impiedice sa ajunga acolo? Ea ar ramane undeva, la jumatatea distantei de a fi omida si de transformarea in fluture. Ar pune o bariera artificiala intre ea si extraordinarul proces. Ea ar spune, „Trebuie sa iau acest drog, pentru ca, uite ce mi se intampla! Corpul mi se schimba. Ma transform intr-o masa vascoasa. Ma invelesc in acest cocon.” Si ar drogul. Astfel, ar perverti si ar distorsiona procesul.
Prin urmare, draga Shaumbra, va incurajez mult – eu vorbesc cu Shaumbra aici, nu vorbesc cu restul lumii – insa intelegeti ca respiratia este mult mai eficienta, decat orice medicamente; gasindu-va timp ca sa va iubiti, va puteti echilibra si puteti aduce energia noua proprie, la echilibru si rezolutie, mai mult decat orice alta tehnica sau medicament. Puteti avea incredere in voi insiva? Multumesc!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (o femeie la microfon): Tobias, ultimele doua luni au fost un fel de nebunie, mergand de la a dori sa plec, la a simti ca am trecut de colt si din nou, simt ca as dori sa plec. As dori un gen de actualizare din partea voastra. Ce fac si daca aveti ceva cuvinte intelepte pentru mine? Apoi am a doua intrebare pentru Sandra.
TOBIAS: Da, voi face foarte repede un scurt rezumat. Si desigur, vom vorbi mult – ei bine, tu ai vorbit mult si eu am ascultat mult – am incercat sa trec prin tine si voi spune cu voce tare. Este momentul ca sa incetezi cautarile tale. Esti dependenta de cautari, uitandu-te in alta parte si esti ca si palarierul nebun din Alice in Tara Minunilor. Tu insisti sa crezi ca undeva exista acel raspuns magic si acea cupa de aur. Atunci cand incerci sa ramai linistita cu tine insasi si incerci sa opresti activitatea exterioara, iese la suprafata o frica profunda. Iese la suprafata o imensa anxietate si descoperi ca trebuie sa fugi, din nou, cautand raspunsurile altundeva.
Este o situatie comuna, asa ca nu te caracterizam pe tine. Shaumbra, in general, a trecut prin asta. Cand poti face o alegere, ca nu vei mai cauta, ci vei lasa toata raspunsurile sa vina la tine; cand vei putea ramane intr-un loc, fara sa creezi urcusuri, care sa te arunce afara din acel loc, sa te impinga altundeva, vei descoperi ca raspunsul – raspunsul pe care l-ai asteptat de multa vreme - va veni in fuga la tine si nu tu vei fugi la el.
Sa nu incercam sa schitam ce se va intampla pe calea ta, in viata de zi cu zi, pe durata urmatoarelor luni. Sa spunem ca este momentul sa incetezi cautarea. Urmatoarea intrebare.
SHAUMBRA 5: Iti multumesc! Pe scurt, Sandra si cu mine avem dureri intense la nivelul genunchilor, aparute recent, in ultima luna. Ne poti spune, te rog, despre ce este vorba?
TOBIAS: Cred ca deja am vorbit despre adevaratul motiv. Cand fugiti, cand cautati, sunteti mereu in miscare, asa ca genunchii sufera. Ei incearca sa va spuna sa va opriti.
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (citita de Linda de pe Internet): Draga Tobias, poti vorbi, te rog, despre energia fricii. A jucat un rol major in viata mea prezenta, pana acum, deoarece simt ca mi s-a schimbat constiinta intr-un fel, in care sunt capabila sa simt energia fricii stocata in corp, ca energie. De asemenea, simt ca o parte din ego sau un aspect este atasat de acea energie sau frica de eliberat. As dori sa inteleg asta si cum sa o eliberez intr-un mod usor.
TOBIAS: Desigur. Sa incepem din nou, cu respiratia care este modalitatea usoara de a elibera. Dar, astea fiind spuse, cand incepi sa respiri – vorbesc despre adevarata respiratie constienta, timp de cateva minute pe zi – ce se intampla cand incepi sa respiri? Se slabeste stransoarea fricii stocate in corpul fizic si in corpurile eterice. Am vazut multi Shaumbra care incep aceasta respiratie, incep sa readuca viata in viata lor, iar frica si intunericul ies la suprafata. Se slabeste stransoarea acum. Ce vei face? Doar respira! Esti constienta ca frica este acolo. Poti simti intunericul si uneori, poti simti cum vin aspectele. Ramai in centru. Ramai in spatiul sigur si continua sa respiri!
Frica este o energie interesanta. Ea este adesea folosita de oameni ca o cale de-a-i face sa se simta vii, deoarece este o energie foarte dinamica. Asa ca, ei aduc frica in viata lor dintr-un motiv oarecare – frica si drama – si asta ii face sa se simta vii. Ei isi amintesc ca se afla aici. Ii scoate din minte pentru un timp, credeti sau nu. Dar, frica este o energie foarte interesanta. Este foarte adictiva( da dependenta) si va continua sa revina, pana cand nu te vei mai concentra pe ea, pana vei putea respira prin ea si vei intelege ca nu ai nevoie de acea drama – asta este frica, este drama – nu ai nevoie de ea in viata ta!
Unii dintre voi aveti o reactie intersanta fata de frica – „Ce ma voi face fara frica? Voi fi gol total. Nu voi mai avea nimic. Cum voi recunoaste care sunt stalpii indicatori? Cum voi sti daca inca mai sunt aici, fara aceste energii perverse?” Poate, doar poate, tu esti pregatita pentru o constiinta diferita in viata, care nu are nevoie de frica, pentru ati reaminti ca esti vie, nu ai nevoie de drama, care sa te scoale din pat dimineata. Nu ai nevoie de toate aceste distorsiuni, care sa te faca sa te simti vie si reala.
Prin urmare, respira prin frica – este cel mai bun lucru. Nu incerca sa o blochezi . Nu incerca sa joci cu ea jocuri mentale. Este lucrul despre care am vorbit mai devreme in Shoud. Multi dintre voi veti incerca sa va spuneti acele fraze micute, psihologice, inselatoare, acele clisee. Este un joc mental si asa cum stiti, frica doar devine mai puternica. Va reveni din nou, mai mare si mai dura, decat inainte. Simte in acea energie a frici. Stiti, in frica, de cealalta parte, exista intotdeauna o perla a constiintei. Multumesc!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (o femeie la microfon): Salut Tobias! Peste aproape doua saptamani eu si sotul meu, vom fi in avion, indreptandu-ne spre Europa de Est. Sotul are un client nou din Brno, Republica Ceha si am decis imediat, sa mergem sa vizitam. Vom merge la Viena si la Praga. Cand am incercat sa ne gandim si la alte locuri unde sa mergem, el s-a uitat pe harta si a stiut ca trebuie sa viziteze Budapesta si Auschwitz. Simt ca a avut o viata si trebuie sa se conecteze cu ea, in acele locuri. As dori sa stiu mai multe despre asta si incerc sa decid, stiu ca voi lua o decizie in momentul Acum, dar sa decid daca sa merg la Auschwitz sau nu, sa experimentez acele energii, deoarece eu ca majoritatea Shaumbrei sunt foarte empatica si simt o multime de lucruri. Am nevoie sa ma pun in acea situatie? O alta parte a mea crede ca poate voi furniza Energie Noua in acea zona. Te rog, as dori mai multe perspective despre aceasta calatorie. Multumesc.
TOBIAS: Desigur. Zonele Europei se trezesc foarte, foarte repede. Intr-un Shoud, nu cu mult timp in urma, am vorbit despre un trunghi, care porneste din zona Norvegiei, in jos spre Israel, prin Romania, Ungaria si unele dintre tarile Est Europene. Acolo a avut loc o supresie a energiei, o lunga perioada de timp. Au ramas in urma, iar acum se dezlantuie. Ele revin la viata, foarte, foarte rapid.
Ceea ce se intampla este ca pamantul insusi isi cheama inapoi energiile, care sunt ingropate acolo si sunt inca traumatizate. Procesul de trezire al oamenilor consta, as spune, din iertare si din eliberarea unora dintre aceste energii. De aceea multi dintre voi ati simtit o conectare pentru a merge acolo. Este o viata trecuta. Unii dintre voi ati fost ingropati in pamant si tipati sa fiti eliberati. Nu aveti nevoie sa mergeti fizic acolo, insa cand mergeti – cum sa spun – are loc o experienta mai bogata. Va puteti elibera de vietile trecute, care sunt ingropate acolo, chiar si acum. Nu trebuie sa va urcati in acele avioane mizerabile pentru a merge acolo. (unii rad)
Voi sunteti chemati acolo din multe motive, de aspectele care vor sa fie eliberate – nu procesate, nu consiliate, ci eliberate, lasate sa iasa din pamant. Voi mergeti acolo datorita acestui proces de trezire rapid, care are loc acolo. Voi simtit acea energie. Cand mergem in locuri ca Romania, Ungaria si in alte tari europene, este incitant datorita trezirii rapide.
Nu vreau sa va stric aventura, insa vor avea loc unele intalniri cu trecutul vostru, pentru amandoi. Vor fi unele potentiale noi. O parte din voi, partea umana, poate simti ca ies la suprafata si poate fi putin infricosata, deoarece implica nevoia de a face unele alegeri majore in viata voastra. Asta se intampla cand eliberati trecutul, cand ii dati libertate si ii permiteti sa iasa de la trei metri de sub pamant si sa se reintegreze in acest Acum. Asta va deschide cai noi pentru voi, veti avea de facut alegeri noi, importante. Data viitoare cand vei fi in fata acestui grup, te vom intreba despre alegerile majore, din viata ta. Multumesc!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon) Buna Tobias! Cu trei nopti in urma am avut fie un vis despre trezire sau o viziune despre trezire si am ramas exact unde a avut loc viziunea. Nu inteleg exact ce s-a intamplat. Eram foarte suparata, am venit la tine si ti-am spus, „Cum ai putea tu sa ma cunosti, fara sa umbli in pantofii mei?” M-am intors si tu mi-ai spus ca eram aproape de a putea sa calatoresc intre lumi. Mi-ai spus sa-mi ridic mainile inaintea mea cu palmele in sus. Cand am facut asta, s-a ridicat un gen de fum, spirit sau ceata si s-a modelat. Urmatorul lucru pe care mi-l amintesc este ca totul s-a schimbat, ca si cum n-am fost capabila sa ma agat de el. Vin aici ca sa inteleg mai mult despre ce am vazut, fie… probabil eu mi-am vorbit. Asa ca, cu toate acestea…
TOBIAS: Ei bine, tu ai oferit o descriere foarte clara si este foarte succinta. Mintea ta analizeaza asta, insa voi toti invatati sa umblati printre lumi. Voi invatati ca ceea ce era odata un val sau perete foarte gros nu este nimic mai mult, decat o ceata sau un fum. Exista o retinere de a trece peste aceasta linie de demarcatie, deoarece voi credeti ca veti muri daca veti face asta, insa majoritatea nu veti muri. Atunci cand… (Tobias si audienta rad)
Ei bine, eu spun asta in gluma, insa cand eliberati cu adevarat si va permiteti sa umblati printre lumi, prin multitudinea de lumi, va permiteit sa deveniti interdimensionali, ceea ce vom face cu unuii din grupul nostru, in cateva saptamani; veti simti uneori o usurare sau o eliberare a unor dificiultati fizice. Unii vor decide sa nu faca asta – nu in Wisconsin – dar cativa (Toboas rade iar Linda spune „Multumesc”) vor decide sa nu revina in corpurile lor. Vom pierde cativa atunci (rasete), insa tu faci din ea o problema mai mare, decat noi!
Prin urmare, te voi incuraja. Tu ai dat de un blocaj aici. Esti pregatita sa realizezi ceea ce numim o calatorie interdimensionala printre lumi. Lucrul pe care il vei lasa in urma va fi mintea, iar majoritatea oamenilor se vor opune acestui lucru. Va trebui sa eliberezi mintea, care va incerca sa controleze asta, deoarece de indata ce parasesti dimensiunea in care te gasesti, celelalte nu se bazeaza pe minte. Se bazeaza pe incredere si pe intuitie.
Ai avut o experienta prin care ai ajuns foarte aproape de a trece prin valul propriu, prin limitarile proprii si poate va trece un timp, inainte ca fereastra sa se deschida din nou, pentru tine, insa continua experienta. Multumesc!
LINDA: Ai de facut o alegere. Am intarziat, asa ca, fie o intrebare…
TOBIAS: Nu exista timp. Credca am mentionat asta mai devreme. (rasete)
LINDA: ... fie o intrebare sau patru rapide.
TOBIAS: Uh, patru, insa nu rapide. Am spune ca ar fi minunat sa avem inca patru intrebari.
LINDA: Okay, multumesc!
TOBIAS: Timpul este o mare capcana iar voi credeti ca trebuie sa plecati si sa faceti una si alta. Primul lucru pe care il invata un om trezit este ca timpul este o iluzie. Eliberati-l!
LINDA: Poarta aceasta discutie cu Cauldre, mai intai!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (un barbat la microfon): Am o intrebare pentru tine, cat si pentru altii, pe care ar trebui sa-i numim lideri vizionari, cei care au in custodie cultura, indivizii creatori, care au creat grupuri precum fundatia noastra non profit, Fundatia Iubirii, pe care am creat-o si pe care am infiintat-o in anul 2000. Ne aflam acum dupa opt ani. Sunt doar curios sa aflu, asa cum prin Cercul Crimson are loc o extindere globala, prin care trezim interesul oamenilor din 150 de tari, exista vreun potential ca grupurile sa inceapa sa colaboreze si poate ca exista unele indicii in aceasta Energie Noua, despre modul in care noi, ca lideri vizionari, care conducem grupuri mai largi, sa fim capabili sa colaboram, de la grup la grup si nu doar in interiorul cercului nostru, ca sa putem sa expansionam aceasta radianta?
TOBIAS: Desigur. Noi incepem sa vedem acest lucru, din ce in ce mai mult. In trecut, cu cinci sau sase decade in urma, eram constienti ca egoul era implicat in grupurile spirituale. Apropo, spiritualitatea are un mod extraordinar… in care ego-ul ia in stapanire spiritualitatea. Spirtiualitatea are o energie foarte deschisa si puternica, iar ego-ul, daca folositi acest cuvant – sau limitarea umana – ii place sa ia in stapanire spirtiualitatea. De aceea, voi observati ca exista atat de multe grupuri, care incep cu intentii si cu scopuri bune, ca apoi, conditia umana sa patrunda acolo si sa spuna, „Am ajuns la o energie care este si mai puternica decat frica, decat intunericiul, chiar decat iubirea. Asa ca, voi folosi acea energie.” Astfel ea devine distorsionata prin intermediul conditiei umane.
Suntem incantati sa va spunem ca observam din ce in ce mai multe grupuri – si vom folosi expresia „grupuri ale constiintei noi” – care invata sa colaboreze, sa coopereze si sa lucreze impreuna, nu doar pentru salvarea planetei, ci chiar pentru propria lor placere, datorita dorintei de a invata impreuna. Incepem sa observam ca exista mai multi channeleri (cei prin care se transmit mesaje de la fiinte angelice), ca apar mai multe proiecte, ca acest film, care alcatuiesc o energie compatibila, o energia a cooperarii. Asa ca noi incurajam mult acest lucru. Inainte era usor ca grupurile sa se izoleze, sa plece si sa spuna ca nu vor sa ia parte la viata acestei lumi. Iar noi va spunem, Shaumbra, traiti fiecare moment! Participati total! Intelegeti de unde ati venit, insa aveti compasiune si acceptare pentru toti ceilalti oameni si pentru toate celelalte grupuri!
Unele sisteme de valori din interiorul grupurilor vor fi putin diferite, insa exte un punct excelent, din care grupurile sa poata observa de ce valorile sunt diferite, cum s-au modelat ele, ca sa serveasca scopul acelui grup iar scopul lor superior este de a lucra cu oamenii, in acest moment.
Nu exista doar un singur grup acum, pe Pamant, care sa poata manui toate nevoile si cerintele, oamenilor care se trezesc si ale celor care aleg sa nu treaca prin procesul de trezire. Simtim ca este foarte important sa lucram impreuna. Multumesc! Este o intrebare excelenta!
LINDA: Multumesc!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (un barbat la microfon): Salut Tobias! Am facut un dreamwalk (n.t. a conduce o persoana dupa ce moare prin taramurile non-fizice) in urma cu aproape un an de zile si nu-mi amintesc nimic, am un sentiment ca si cum n-as fi realizat vreunul. Am vrut sa fac dreamwalk pentru tatal meu, insa primul lucru care ni s-a subliniat a fost „fara sinucideri”. Exista ceva ce imi poti spune despre dreamwalk-ul meu?
TOBIAS: Desigur. A avea de-a face cu sinucideri si cu cazurile dificile inseamna a avea de-a face cu o constiinta si cu dimensiuni foarte diferite, atunci cand ii insotiti pe ceilalti in celelalte taramuri. Nu sunt surpins ca iti amintesti putin sau nu ai nici o amintire. Amintirea lui exista insa o parte din tine nu vrea sa se conecteze cu el si o parte din el se petrece intr-o frecventa sau un taram foarte diferit.
Dreamwalk-ul a fost oprit undeva. Persoana nu a vrut sa treaca peste Podul de Flori. Au intervenit unele fiinte angelice, care lucreaza la alte nivele, datorita energiilor din spatele lui - incerc sa gandesc cum sa spun asta – ei nu au vrut ca tu sa fii afectat mental. A existat acel potential. Important este ca tu esti aici. Important este ca tu faci ceea ce faci. Iti cerem sa-l eliberezi, chiar acum.
SHAUMBRA 10: Ar trebui sa fac un alt dreamwalk, sau…?
TOBIAS: Un alt dreamwalk ar fi nimerit. Acesta va fi – vedem ca apare unul, nu prea departe in viitor – va fi mult mai usor, comparativ cu cel prin care ai trecut inainte. Tu ai o abilitate naturala pentru dreamwalk, ai o energie foarte ferma, foarte linistita. Tu esti un DreamWalker natural, insa tu ai intrat in unul foarte, foarte dificil inainte, asa cum stii.
SHAUMBRA 10: Multumesc.
TOBIAS: Multumesc.
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (un barbat la microfon): Este cumva ciudat faptul ca ne intalnim, finalmente. Este ca si cum n-as fi crezut ca acest lucru se va intampla vreodata. Ma consider o persoana creativa, vreau sa spun sunt un fel de artist. Am un gen de interes pentru a juca, pentru teatru si acest gen de lucruri. N-am ajuns cu adevara,t in zona teatrului. Vreau sa spun ca este un gen de dorinta. Dar, da, dupa ce am ajuns in America am terminat cu succes multe din incercarile mele artistice pe computer. Vreau sa spun ca am lucrat mult cu computerul, in directia motivatiilor mele artistice. Totusi observ ca n-am ajuns in profunzime cu lucrurile creative, ci este un gen de a ma folosi de asta, ca un gen de amanare si a avea lucrurile doar in mintea mea… am aceste idei, ei bine, iar ele nu se manifesta exact. Eu cred uneori, ca acestea sunt idei foarte bune…
LINDA: Bine ai venit in clubul nostru! (hohote de ras)
SHAUMBRA 11: Corect, corect!
TOBIAS: Sa ne oprim pentru un moment! Ele se manifesta. Acum, unde se manifesta ele, este o alta poveste. Energia creativa – de cate ori ii permiti energiei creative sa curga, tu creezi undeva. Ar putea fi intr-un alt taram. Ar putea fi intr-o, oh, in ceea ce voi numiti o alta galaxie. Ar putea fi la jumatate de pas de tine, intr-un taram diferit. Niciodata insa energia creativa nu se risipeste. Poate ca nu o manifesti pe Pamant, acum, din diferite motive. Unii dintre voi alcatuiti modele si realizati o testare secundara in alte taramuri, pana cand sunteti pregatiti sa le aduceti in acest taram. De fapt, tu esti foarte activ in alte taramuri si uneori, oh, energia ta este peste tot.
Exista si o alta dinamica aici. Au existat unele lucruri in viata ta – nu din partea trecutului familiei tale actuale, ci din trecutul tau – unde ai fost indrumat sa crezi ca, creativitatea este pentru neseriosi si uneori pentru bogati, ca era o activitate pentru lenesi, deoarece se presupunea ca trebuie sa lucrezi cu muschii si cu mintea ta. Orice altceva era o irosire a timpului. Prin urmare, ai adus asta cu tine iar acum, cand exprimarea creativa incearca sa iasa la suprafata, exista acele – o acele aspecte vechi, precum un aspect grup – care incearca sa-ti spuna ca esti lenes si ca n-ai valoare. Tu auzi asta mereu, ca esti lenes si fara valoare, daca nu faci ceva practic.
As spune ca una dintre provocarile pe care ti le-ai dat este: poti trece dincolo de asta? Poti sa intelegi ca energia creativa este una dintre cele mai stralucite? Este energia Creatorului. Muschii si mintea sunt simple cai de a manifesta energia creativa. Iti poti oferi darul de a fi foarte, foarte creativ, incat sa manifesti unele dintre lucrurile de acest nivel, nu doar din celelalte? SHAUMBRA 11: Sper ca da! TOBIAS: Ei bine, una dintre provocarile din trecut… si nu este vorba ca ar trebui sa urmezi o cale karmica, insa tu ai fost un om de stiinta/un inventator. Din nou, prin intelegerea ca trebuia sa lucrezi cu muschii si cu mintea, tu ai avut multe idei extraordinare, insa a exista o retinere de a le aduce aici. Ai avut cateva esecuri si ai fost marcat atunci. Iti poti imagina libertatea pe care ai fi avut-o, daca ti-ai fi eliberat energia ta creativa?
SHAUMBRA 11: Doar din curiozitate, care a fost una dintre inventiile pe care am incercat sa o manifest? TOBIAS: Nimic extraordinar! (rasete) LINDA: Asta a fost ultima ta intrebare. SHAUMBRA 11: Multumesc! TOBIAS: Desigur, multumesc! LINDA: Multumesc! Ultima intrebare! Stiu ca timpul nu conteaza. Am un dosar plin, daca mi-ai permite sa citesc mai multe. TOBIAS: (razand) Noi deja le-am citit. Noi deja am raspuns.
LINDA: Multumesc! INTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Salut Tobias! Intrebarea mea este legata de fiica mea cea mai mica, care este implicata intr-o problema legala. Ma intrebam daca exista vreun rapuns din Energia Noua, deoarece am fost la avocati, insa exista un judecator care nu este foarte favorabil, iar ea este dispusa sa plateasca pe oricine. TOBIAS: Desigur. Ei bine, iti voi pune si eu o intrebare: Care este cuvantul care ar descrie energia – doar stai in spatele zidului scund, pentru un minut – care este unicul cuvant pentru a descrie energia din toate acestea?
SHAUMBRA 12: (pauza lunga)
TOBIAS: Doar un cuvant! (pauza) Un cuvant. Ce se intampla aici? Tu esti o fiinta iluminata. Tu te-ai lasat prinsa in asta, insa ce se intampla?
SHAUMBRA 12: (pauza)
TOBIAS: Iti oferim un indiciu. Incepe cu „D”.
SHUAMBRA 12: Drama.
TOBIAS: Desigur, drama! Drama! Stii, este ceva uimitor! Poate ca urmatorul film va fi despre drama. (rasete) Sunt dependent acum, domnule! M-ati adus aici. Drama. Stii, in pofida tipetelor si a plangerilor umane, daca stai in spatele zidului scund: de ce a ales ea asta? De ce face asta? Ce realizeaza fiica ta prin asta? Este vorba despre drama.
Poate ca suna rece si fara intelegere, insa incercam sa fim realisti. Exista un motiv pentru care incearca sa creeze drama. De ce creaza oamenii drame?
SHAUMBRA 12: (pauza) (rasete) Ca sa afle ca sunt vii?
TOBIAS: Desigur. Astfel stiu ca sunt in viata. Si care este rezultatul dramei in care sunt prinsi? (pauza) Iti dau un indiciu: atentia din partea celorlalti. Deoarece nu se iubesc, creaza drama care ii face sa se simta vii, sug energie de la oamenii din jur, de la cei care ii iubesc si care le acorda atentie si ajung acolo, incat nu trebuie sa se mai iubeasca si astfel minunata creatie continua. O, ei tipa si bat din picioare, va trag in asta, dar ce-ar fi daca te-ai fi intors acasa, te-ai fi intalnit cu ea si ai fi aplaudat-o – ai fi aplaudat-o (Tobias bate din palme) – pentru ca a creat o extraordinara drama in viata ei.
Ma intai, se va simti terbil de iritata de tine. (rasete) Ce-ar fi daca ai spune, „Este o creatie extraordinara, pe care tu o continui; esti pregatita sa te opresti? Ai vrea sa incetezi? Ea va inceta pentru mine, eu nu mai pot sa iau parte la ea.” Ea nu este… nu este ceea ce am numi creatie a constiintie superioare. Este o creatie, insa nu va merge nicaieri, decat spre mai multa si mai multa drama.
Nu vrem sa te necajim pe tine sau pe fiica ta – insa oamenii creaza evenimente in viata lor, din anumite motive. Nimeni nu vrea sa o necajeasca. Nu putem spune ca este vorba despre vreo entitate intunecata de cealalta parte, desi oamenilor le-ar placea sa de-a vina pe ea. In acest caz, este vorba doar despre drama pura. Ea are nevoie de atentie, intr-un mod disperat.I ti vom cere, ca inainte de orice, sa te duci la ea si s-o aplauzi, fara exagerare!
SHAUMBRA 12: Okay.
TOBIAS: Apoi, pe 20 septembrie intreab-o daca vrea sa ajunga in Casa Trezirii. Intreab-o daca vrea sa invete cum sa-si creeze o cale putin diferita, cum sa inceapa sa se trezeasca si sa devina constienta de faptul ca, ea isi creaza aceste evenimente in viata. Trebuie sa-si asume responsabilitatea fata de sine insasi. Uita de lupta cu legea. Nu te ingrijora in legatura cu rezultatul. Iti voi spune, ea nu va crede asta acum, insa iti vom spune ca aceasta chestiune se va rezolva, nu prin vreo miscare a baghetei, nu prin interventia noastra, de cealalta parte.
As dori sa-ti observi viata ta, acum si sa te intrebi de ce ai intrat, in mod repetat, in drama altor oameni. Tie iti apartine foarte putin din asta, insa tu intri in drama altora, in mod constant. De ce? De ce ai ajuns acolo? Iti dau un indiciu, trei litere – n-u-n.(in engleza, nun inseamna calugarita, sora) Mama Care Are Grija de Lume. Sora Compasiune. Tu ai o lunga pregatire, pentru a avea grija de altii. Ai intrat in asta. Esti atrasa in mod natural de drama si simti ca este calea ta spre rai, spre a te descoperi pe tine. Va trebui sa faci un pas mare, un pas imens, insa este momentul sa eliberezi asta, draga Sora!
SHAUMBRA 12: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc! (audienta aplauda)
Acestea fiind zise, Shaumbra, remintiti-va, ar pute fi un cui in roata voastra (Tobias chicoteste), ceva legat de constructii, in urmatoarele 30 de zile – va fi o reamintire ca ati ajutat la construirea Casei Trezirii. Marea deschidere – azi am avut o pre-deschidere – insa marea deshidere va fi pe 19 Septembrie, atat a Casei, cat si a website-ului.
Si asa este.
Traducere: Gratia site: http://www.blogger.com/www.iamthatiam.ro