sâmbătă, octombrie 10, 2009

SHOUD 2: “Potentiale din Trecut” – realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe



MATERIALELE CERCULUI CRIMSON
Seria Maestrilor
SHOUD 2: “Potentiale din Trecut” – realizat de ADAMUS, transmis prin Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson 3 octombrie 2009http://www.crimsoncircle.com/
(multumim maestrilor Gratia si Costin)
Traducerea: Gratia
http://www.iamthatiam.ro/

Eu Sunt cel Ce Sunt Adamus al Domeniului Suveran. Bine ati venit in lumea noastra!

O, da, desigur Shaumbra, voi patrundeti intr-o Lume Noua, intr-o noua constiinta. Da, voi inca va aflati aici, ceea ce uneori va epuizeaza corpul fizic, iar voi, bineinteles, inca va aflati in minte – dar noi vom schimba asta – deoarece va aflati aici intr-o constiinta total noua. Ne aflam la inceputul acestei calatorii incredibile in constiinta noua, in Energia Noua, oricum vreti voi sa o numiti.

Inainte de a incepe discutia noastra de astazi, va sunt recunoscator si va mutumesc fiecaruia dintre voi care ati ramas, care va oferiti viata, iubirea, inima si va multumesc ca ati raspuns chemarii din suflet, din sufletul vostru, sa fiti aici.

Vom explora frontiere total noi si nu va fi intotdeauna confortabil. „A fi confortabil” este o iluzie, la fel ca si in filmul „Faceti Saltul” (in eng, Leap!) care spune, totul este o iluzie. Vom explora o parte a acestor iluzii astazi. Va va impinge inafara zonei voastre de confort, deoarece confortul vostru nu este nimic altceva, decat obisnuinte/rutina. Obisnuintele sunt confortabile, chiar daca le urati, chiar daca nu va plac. Ele sunt jocuri la care o parte din voi ii place sa participe, deoarece voi stiti ca veti fi raniti doar intr-o anumita masura, insa, veti avea parte doar de o anumita cantitate de implinire, de satisfactie, de expansiune a energiei voastre.

Este atat de usor sa va prindeti in aceste deprinderi, in aceste capcane. Ceva din voi a spus, „Nu mai vreau. Nu mai vreau.” A mai spus, „Ma voi alatura acestui grup de oameni. Nu-mi pasa daca sunt doar zece sau zece milioane, insa voi fi acolo, in timpurile Energiei Noi.”

Da, desigur, ceilalti pot sa rada de voi. Va pot desconsidera. Va pot trimite scrisori si emailuri pline de ura. Va pot numi diavolul incarnat, asa cum unii dintre voi ati auzit. Dar, voi raspundeti unei chemari profunde din interior, care pur si simplu, intelege ce se intampla. Trebuie sa va spun asta. Voi jucati un joc – il jucati cu mine, adesea – jocul ca nu stiti ce se intampla. Ganditi ca nu detineti cheia. Dar, profund in voi, voi aveti cheia. Voi stiti ce se intampla.

Ceva din interiorul vostru se simte infricosat. Unii dintre voi v-ati exprimat ca va este frica de mine. O, nu va voi face nimic. Poate va voi permite sa va faceti voi insiva ceva (rasete), insa eu nu va voi FACE nimic.

Dar, voi simtiti aceasta frica – frica ce iese la suprafata – deoarece ne aventuram in lucruri noi. La ce veti renunta? Vor fi dureri? Veti fi singuri? Va fi o astfel de schimbare in viata voastra, incat nu veti sti cum sa o manuiti? Veti iesi din minte? Cine stie? Cine stie? Dar, ceva din interiorul vostru stie ca nu conteaza.

Voi stiti ca nu traiti in adevaratul sens al cuvantului – doar existati, insa nu traiti, iar voi ati stiut asta, deoarece atunci cand ati privit culorile, ati stiut ca exista mai mult decat acea culoare.

Acum trebuie sa… (se aude un telefon) Uh, uh, uh trebuie sa ne oprim chiar aici. Toate telefoanele mobile… daca exista lucruri fata de care Nu am nici o toleranta, acelea sunt telefoanele, vibratoarele voastre, orice altceva ati adus cu voi… (rasete) Va voi da eu palpitatii. Nu aveti nevoie de acelea! (hohote de ras)

Eu voi… noi ajungem intr-un punct de separare. Asadar, astazi va fi cu ochii deschisi sau cu ochii inchisi? Deschisi sau inchisi? (cineva din audienta spune, „Deschisi”) O, il intreb pe Cauldre, nu pe tine. (rasete) Deschisi sau inchisi? Prin urmare… am mai facut asta inainte, nu este o chestiune atat de mare. Asadar…

LINDA: Vom putea privi lupta? Castigi?

ADAMUS: … sa respiram profund toti, impreuna cu Cauldre… si lasa acei… (ochii lui Cauldre se deschid) o… (se inchide, din nou)… lasa acei ochi deschisi. Vom sta in corpul tau. (audienta aplauda, in timp ce Cauldre isi deschide ochii)

A, trebuie sa va spun ca aceasta cladire si voi toti aratati mai bine, cand sunt cu ochii inchisi. (hohote de ras, in timp ce ochii lui Cauldre se inchid pentru un moment) Vorbesc serios! (rasete) Vorbesc serios, deoarece… Deschide-i Cauldre!

Vedeti voi, eu privesc prin ochii umani ai lui Cauldre si de fapt, este o realitate atat de stridenta cand ma uit la voi. Privesc locul acestie intalniri – nu este la fel cu ceea ce sunt eu obisnuit, acum cand sunt aici prima oara cu ochii deschisi – l-am vazut ca energia, insa nu l-am vazut niciodata prin ochi umani. Are o energie mult mai frumoasa, decat apare fizic. O, exista o energie extraordinara in fiecare parte a acestei cladiri. Cand deschid ochii tinde sa dispara. (rasete) Asa ca, am sa-i inchid pentru doar o clipa, dar…


Iar pe voi, Shaumbra, v-am vazut pe unii dintre voi cu ochii deschisi, insa nu pe multi. V-am privit pe toti, din punct de vedere energetic, dar trebuie sa spun, ca v-ati luat corpuri interesante, infatisari interesante. Nu sunt bune sau rele, doar sunt. Dar… vom realiza asta… Hello! (rasete) …vom realiza sesiunea de astazi cu ochii deschisi.

Maestrii

Asadar, ati ales sa fiti aici. Ati ales sa… ati ascultat. Cand ati inceput sa priviti culorile in ultimii ani, ceva din voi a fost atentionat si a spus, „Stiu ca exista mai multe in privinta acestor culori pe care le vad cu ochii mei. Stiu ca exista mai multe in privinta vietii, decat ceea ce simt prin corpul meu. Stiu ca exista ceva mai mult, decat poate cuprinde mintea mea. Ce este? Unde este?” Ceva din voi v-a spus ca trebuie sa experimentati asta. Nu veti pleca, nu veti parasi aceasta viata, pana nu veti experimenta asta. De aceea va aflati aici.

Unii au plecat recent. Unii au gandit ca plecarea lui Tobias a reprezentat finalul unei ere si cu siguranta, asa a fost. Dar, ei au stiut ca va fi – cum sa spun – foarte provocator sa mearga inainte, de aici incolo. Nu ca pana acum n-ar fi fost la fel, insa se simteau confortabil jucand jocurile vechi si se simteau confortabil revenind la ele. Ii onorez si va cer si voua sa-i onorati. Cel de aici este un gen de grup unic. Acesta este, cu adevarat, un grup de Maestri.

Voi nu va dati seama de asta, asa cum imi dau eu seama. Si voi sunteti prinsi in jocurile vechi, in auto-limitari, dar, vom trece dincolo de astea. Veti ajunge sa intelegeti ce inseamna cand va numesc Maestru, acesta nu este doar un cuvant pe care il rostesc. Nu se datoreaza faptului ca ati studiat de foarte multa timp. Desigur, voi sunteti Maestru la fel cum sunt eu, cum este Kuthumi sau Sam – dragul de Sam. Veti ajunge sa intelegeti asta si veti ajunge sa intelegeti ca exista culori dincolo de culori, ca exista sunete dincolo de sunete. Veti realiza ce joc a fost acesta, sa va jucati cu destinul, in locul creatiei.

Prin urmare, daca imi permiteti, ma voi plimba putin. (Cauldre se ridica) Trebuie sa spun ca… (Linda se ridica sa-l ajute) Nu e nevoie. Ma voi descurca.

LINDA: Doar fii atent la ventilatoare.

ADAMUS: Desigur. As dori sa ma plimb asa, pe durata multor intalniri pe care le vom avea. Te voi chema din cand in cand pentru microfon, dar…


LINDA: OK, sunt pregatita.

ADAMUS: Asadar, daca veti respira si imi veti permite sa intru, nu doar in corpul, in mintea si in spiritul lui Cauldre, ci si in ale voastre – fara sa opuneti rezistenta, fara sa va temeti ca o alta entitate se va alatura voua, fara sa stati in spate, stiind ca aveti ceva ce eu inca nu stiu, ceva de care va temeti.

Cand ma voi plimba as dori sa ma adresez unora dintre voi. Mi-ar placea sa va simt energia. Mi-ar placea sa creez o stare de constiinta foarte, foarte dinamica aici, in camera.

Recapitularea Temelor de acasa

Asadar, inteleg ca la ultima intalnire de aici ati avut teme pentru acasa si sunt sigur ca toti le-ati facut – ba nu. Pentru inceput, una dintre intrebarile care au fost puse la ultima intalnire, a fost pusa Lindei din Eesa; Linda, care nu a fost aici pe Pamant, de prea multe ori. Linda, sti ce inseamna Eesa?

LINDA: Nu.

ADAMUS: Ar trebui sa afli si sa ne spui data viitoare. (rasete) Ai un computer, ai serviciul Google – esti chiar priceputa in asta, asa ca… dar ti-am pus o intrebare data trecuta. Te-am intrebat ce te-a adus aici, pe Pamant? De ce ai ales sa vii in acest loc?

LINDA: Vrei raspunsul?

ADAMUS: Cred ca de aceea a fost pusa intrebarea. Si apropo, te intreb nu ca sa te simti jenata, ci pentru ca perspectiva ta este valoroasa.

(pauza)

LINDA: Pentru a face parte din asta, ca parte a descoperirii. Sa fiu o parte din toate acestea, nu doar din aceasta camera, ci din tot ce este asta, sa fiu aici. Si …(pauza) sa fiu in stare sa am incredere suficienta in mine, sa experimentez aceasta aventura, sa experimentez acest incredibil experiment, care este Pamantul. Sa gasesc rezolutii si desavarsire, pentru unele lucruri care au ramas undeva afara.

ADAMUS: Desigur, multumesc. Iti multumesc. Spui ca Pamantul este un experiment, ceea ce nu este. Este o experienta. Spui ca ai venit aici ca sa inveti sa ai incredere in tine. Ce adevar curat si onest, exprimat in mod deschis, deoarece cand veniti pe Pamant, se pierde nivelul increderii. Asa cum stiti, veniti sub acoperirea acestui lucru numit voal si pierdeti increderea in voi. In special, e valabil pentru toti, cand veniti aici cu dorinta de a invata, dorinta de a misca energia; veniti aici deoarece ceva s-a intamplat de-a lungul caii. Propria voastra energie s-a blocat. A spune ca ai venit aici pentru a invata sa ai incredere in tine este o intelegere minunata. Esti foarte sincera, multumesc. Multumesc!

(Cauldre/Adamus incepe sa se plimbe prin audienta) Prin urmare, Nausheen, ti-ai facut tema?

NAUSHEEN: Intr-un fel, da.

ADAMUS: Intr-un fel …ai facut-o sau nu ai facut-o.

NAUSHEEN: Am facut-o.

ADAMUS: Ce parte ai facut?

NAUSHEEN: Mi-am descoperit totemul.

ADAMUS: Si care este totemul tau?

NAUSHEEN: Elefantul.

ADAMUS: Elefantul! Excelent totem, foarte sacru.

NAUSHEEN: Da.

ADAMUS: Foarte sacru.

NAUSHEEN: Da.

ADAMUS: Elefantul este cu tine, acum?

NAUSHEEN: Da.

ADAMUS: L-ai lasat afara?

NAUSHEEN: Nu.

ADAMUS: Nu?

NAUSHEEN: Este chiar aici.

ADAMUS: Chiar aici. Cred ca miros ceva. (rasete) Excelent. Bine. Multumesc!

NAUSHEEN: Multumesc.

ADAMUS: Imi pare bine sa te vad, din nou si as vrea sa-ti spun, daca as face un comentariu in ce te priveste, ar trebui sa incetezi sa cauti.

NAUSHEEN: Okay, multumesc.

ADAMUS: Ai avut vieti in care ai cautat.

Este foarte interesant de observat cine sta pe interval, cine se ascunde acum, cine isi tine energia atat de jos …o, Kathleen. Kathleen. Ce mai faci?

KATHLEEN: Sunt bine. Sunt bine

ADAMUS: Excelent. Minti.(rasete) Kathleen, am sa te pun intr-o situatie delicata. Iti amintesti ceva din conversatiile pe care le-am avut in ultimele luni? Iti amintesti ca am discutat? Nu.

KATHLEEN: Nu.

ADAMUS: Atunci am sa astept pana vei putea simti… noi am vorbit foarte mult. In conversatiile noastre te-am numit „My fair lady” dintr-un motiv anume. In conversatiile noastre …voi astepta pana iti vei reaminti. Vom reveni luna urmatoare. Dar, o, draga, noi te vom folosi, cu permisiunea ta, ca un exemplu minunat de a reveni la tine. Ai atatea de oferit, iar tu te minimalizezi aici si tu stii asta. Noi am vorbit despre asta, iar tu pretinzi ca nu. Este in regula. (rasete)

(Cauldre/Adamus se indreapta spre o alta femeie din audienta) O, draga mea, ti-ai facut tema?

SHAUMBRA: De fapt, acum am venit pentru prima data.

DAMUS: Stiu. (rasete)

SHAUMBRA: Asa ca, nu stiu care a fost tema. Probabil ca as fi facut-o.

ADAMUS: Pakauwah …

SHAUMBRA: Pakau…

ADAMUS: Animalul totem. Ce ai alege ca totem?

SHAUMBRA: Am spus cuiva mai devreme, va fi ceva cu aripi.

ADAMUS: Ceva cu aripi. Interesant. Mai devreme am fost …

SHAUMBRA: Nu stiu …

ADAMUS: …astazi in Paris – nu pentru a-ti intrerupe povestea, dar a mea este stralucita. (rasete) Mai devreme, astazi, am fost in Paris, a fost extraordinar! 17 grade Celsius, cerul partial noros, partial insorit, iar eu am fost o pasare. Am zburat peste intreg Parisul, intr-o zi frumoasa de toamna. Asadar, ei da, inapoi la tine.

SHAUMBRA: Da, n-am putut … vreau sa spun cand am auzit cuvantul totem, m-am gandit la aripi, dar nu stiu ce animal este. Restul n-a aparut…

ADAMUS: Respira-l. Va veni la tine.

SHAUMBRA: Da.

ADAMUS: Va veni la tine.

SHAUMBRA: Multumesc.

ADAMUS: Excelent. Excelent. Oh, Dave …Dave. Care este viata ta?

DAVE: Foarte buna.

ADAMUS: Buna. Si Dave, ti-ai facut tema cu totemul?

DAVE: Da.

ADAMUS: Si ce ai experimentat?

DAVE: Zborul.

ADAMUS: Desigur.

DAVE: Un vultur.

ADAMUS: Cum te serveste totemul acum? Ce iti permite sa faci?

DAVE: Sa-mi expansionez viziunea.

ADAMUS: Excelent. Excelent. Simti totemul prin preajma mereu – iti simti Pakauwah ta – prin preajma, tot timpul?

DAVE: Uneori.

ADAMUS: Uneori. Simtiti ca lucreaza pentru tine tot timpul?

DAVE: Nu.

ADAMUS: Okay. Respira si lucreaza cu el, deoarece, Shaumbra, aceste Pakauwah sunteti voi. Ele sunt o parte din voi. Nu este vorba despre altceva; ele sunt voi, in mod absolut.

Sunt o extensie a voastra, iar eu, in mod special, am ales un animal ca totem. Voi sunteti obisnuiti cu aspectele voastre, voi stiti ca exista aspectele voastre, dar ele sunt mai mult umane. Apoi voi va prindeti in toate aceste chestiuni umane. Daca v-as fi cerut sa va creati un aspect uman, o Pakauwah umana, ar fi luat caracteristici umane.

Astfel ca vom folosi mereu animalul ce vi s-a cerut sa il creati. Dar este exceptional pentru ca iese in afara si face atat de multe pentru voi. Vom lucra cu el astazi, asa ca daca nu v-ati simtit totemul, Pakauwah voastra, acum este timpul sa o faceti. Acum este timpul de a-l aduce. Larry, ti-ai facut tema?

LARRY: Da.

ADAMUS: Si ce-ai facut?

LARRY: Am creat ceva...

ADAMUS: Ce ai creat?

LARRY: Mi-am bobinat compresorul casei mele.

ADAMUS: Minunat.

LARRY: Mi-am miscat fundul si l-am rezolvat.

ADAMUS: Minunat! Si Larry, a-ti misca fundul – asta a fost o problema pentru tine si …vacanta ta s-a sfarsit.

LARRY: Da. Doi ani.

ADAMUS: Tu stii asta, desigur. A fost un motiv, dar nu te mai poti ascunde. Nu mai poti sta in spate. Tu stii asta, eu stiu asta, trebuie sa mergi mai departe. Ai descoperit ca micul tau proiect ti-a oferit un sentiment de alinare.

LARRY: Da.

ADAMUS: Ai depasit vina, ai scapat de cicaleala. Si asta ti-a permis sa simti, intr-o mica masura, cum este creatia. Acum, ne vom misca spre creatii mai mari, nu doar spre bobinarea compresoarelor. Asta este prea rudimentar.

LARRY: Le vom aduce aici.

ADAMUS: Da, asta este …nu, nu! TU le vei aduce aici.

LARRY: Okay. Eu le voi aduce aici.

ADAMUS: Tu le vei aduce, desigur. Eu sunt cu tine la fiecare pas al caii.

LARRY: De ce nu-mi pot aminti asta?

ADAMUS: Eu sunt aici, acum. La fiecare pas de pe cale, Larry. Eu sunt cel care te cicalea; ai crezut ca vorbeam despre sotia ta. (rasete) Asa ca, sa-ti fie jena pentru asta!

LARRY: M-ai dat de gol.

ADAMUS: Energia ta era atat de vinovata (rasete) atunci cand faceai asta. Atat de vinovat erai. Te-am dat de gol. Asadar …Vince, ce mai faci?

VINCE: Sunt mai bine decat oricand.

ADAMUS: Mai bine decat oricand... Minti. O, dragi Shaumbra, am sa-l intreb de trei ori. Vince, ce mai faci?

VINCE: Destul de bine!

ADAMUS: Destul de bine! S-a trecut de la „mai bine decat oricand” la „destul de bine”. Vince, ce mai faci, cu adevarat.?

VINCE: Sunt mai bine, decat destul de bine.

ADAMUS: (razand) Bine. Nu vreau sa te pun intr-o situatie delicata, dar am invatat …tu ai invatat ca puterea nu exista in minte si nici in muchi. Tu esti confruntat cu asta, pentru a intelege ca puterea exista si mereu a existat in suflet.

Ai avut mici accidente de-a lungul caii. Nu a fost un accident – nu a fost nici un accident, deloc! S-a intamplat ca am avut o mica discutie cu Vince recent si la scurt timp dupa discutie, a avut un accident auto. Masina a fost distrusa. Acum, ce inseamna asta? Inseamna ca face el ceva rau? Are energia rea? Nu! Inseamna ca una dintre energiile despre care vorbisem trebuia sa fie transformata – sa fie miscata – deoarece era blocata. Vince, unde era blocata?

VINCE: Era blocata in ochii mei.

ADAMUS: Era blocata in cap, iesea prin ochi.

VINCE: A!

ADAMUS: A! Erau chestiuni blocate in cap. Asa ca, ai avut nevoie de o mica lovitura – pe care nu ti-am dat-o eu; tu ti-ai facut asta. Acea lovitura, regret, ti-a distrus masina, dar a miscat unele energii. Acum putem reveni acolo, de unde putem sa le miscam pe calea usoara, dar le putem misca si pe calea dificila. Poti face asta prin respiratie; poti sa o faci la intrecerea „demolition derby”(intrecere sportiva in care oamenii isi distrug masinile intentionat) (rasete) Depinde de tine. Depinde de tine, o cale sau alta. Asadar …iti multumesc. Iti multumesc!

VINCE: Multumesc.

ADAMUS: Sincer, iti recomand respiratia profunda. Lucreaza cu Aandrah, lucreaza singur, dar respira profund. Aceste probleme pe care le ai, vor patrunde in corpul tau. Nu trebuie sa fie in acest fel. Nu ai nevoie de accidente de masina. Nu ai nevoie de nimic de acest gen.

Poate fi la fel de simplu cu a face o alegere. Acolo ne indreptam noi. Acolo vom merge. Nu mai sunt necesare aceste suferinte fizice, epuizante. Prezenta problemele fizice inseamna ca aveti energii blocate pe undeva. Ele exista undeva, din cauza a ceva. Poate exista deoarece sunteti blocati in cap. Poate ca doar stati, fara sa faceti nimic, de doi ani. Este – regret Larry – este doar energie blocata! Cumva, energia va iesi la suprafata, pe undeva. Se va misca intr-un fel. Nu trebuie sa aveti accidente de masina. Sa facem asta prin respiratie, chiar acum.

Respirati profund si sa miscam energia… Sa miscam acea energie…
(pauza) Asadar, Ralph. Ce mai faci Ralph?

RALPH: Grozav.

ADAMUS: O, Ralph. (rasete) Ralph, nu spun ca minti, ci spun ca tu esti delirant…

RALPH: Inselator.

ADAMUS: …amagitor. Amagitor, deoarece noi am avut discutii lungi. O, acesta, dragi Shaumbra, este un nou joc in care ne aflam. Un joc minunat, dar este tot un joc nou, in care, daca va aflati aici, asta inseamna ca sunteti deschisi spre demascare. (rasete)

Asadar, Ralph … Ralph. Noi avem discutii lungi iar tu, pur si simplu, esti uimitor. Pe de o parte tu ma inveti pe mine. Ma inveti mult despre cum este sa fii in forma umana, in prezent si sa treci prin unele lucruri. Pe de alta parte, pretinzi ca nu stii ca ma inveti. Prin urmare, te afli in acest conflict grozav – un conflict stralucit, de fapt – in care joci jocul in care pretinzi ca nu stii. Il joci pe Ralph cel pierdut. Il joci – ei bine, de fapt, joci rolul lui Ralph cel amarat. Il joci pe Ralph care nu prinde momentele propice, inca nu le prinde. Asa ca te ascunzi.

Ai acea parte stralucita din tine – fie ca este vorba despre muzica, despre a scrie, Ralph, fie ca este darul de a vorbi, fie ca este lucrul cu vocea ta, fie ca este filozofia ta – probabil una dintre cel mai puternice capacitati – dar tu joci acest joc. Cand le vei scoate la iveala? Ce mai astepti?

(pauza in timp ce Ralph isi cauta cuvintele)

Da, si eu ma intreb. (Ralph si Adamus rad)

RALPH: Nu stiu. Imi spun ca acum este momentul. Sunt gata sa pornesc, insa as dori sa am putin, stii tu, doar …poate ca nu stiu cantecul, dar, ai putea sa-mi fredonezi cateva masuri muzicale? (Adamus si audienta rad) Da-mi o sansa! (hohote de ras)

ADAMUS: Cred ca deja ai scris primul vers! (hohote de ras) Dar, cand vor sosi – multumesc, multumesc ca l-ai acceptat. Apropo, voi doi – Ralph si Gabriella – aveti o compozitie energetica impreuna, dar nu o folositi corect, in prezent. Nu o puneti in scena corect, deoarece amandoi va complaceti in drama si in starea de victima a celuilalt si de aceea, nu poate fi pusa in scena. Regret ca am fost atat de direct cu voi, dar voi stati in fata acum.

RALPH: De aceea am venit.

ADAMUS:Shaumbra, cei din fata si dintre randuri. Cei din fata si dintre randuri.

Asadar, voi aveti aceasta compozitie stralucita intre voi, dar voi nu o puneti in scena, deoarece inca – inca asteptati ceva. Voi puneti ceva in viitor. De exemplu, spuneti, „Nu putem face asta pana nu o rezolvam pe cealalta.” Este un joc in sine ,pe care il jucati fiecare dintre voi. „Nu putem face asta, pana nu-ti gasesti un serviciu aici, in tara (in SUA; cei doi sunt sud-americani). ” Ei bine, nu este adevarat, deloc. Exista multe lucruri pe care le-ati putea face. Acea distanta pe care o pastrati intre voi este simbolul faptului ca va temeti, cu adevarat, sa puneti compozitia voastra la un loc. Stiti ca exista, dar va temeti sa-i permiteti sa se intample. Asa ca, v-ati pus aceste bariere. V-ati creat problema cu munca.

Voi le-ati creat, fie problema imigrarii, fie problema serviciilor, orice ar fi. Ati inaltat toate aceste bariere, deoarece a aparut un moment in care ati lasat visele sa ramana vise, in gandirea Energiei Vechi. Mai bine lasati visele sa fie doar vise. Uneori n-are valoare faptul de a va deschide ochii. Este dificil sa fiti in acest corp fizic, uneori. Este dificil sa va spuneti ca daca veti avea o noua provocare, un nou proiect, s-ar putea sa esuati. Poate veti esua. Asa ca, este mai bine sa visati la ce-ar putea fi, in loc de a-l face, a-l aduce aici, a-l imbratisa (Adamus vorbeste cu pasiune) si de fapt a-l trai! Si a fi el! A-l exprima! Si a-l impartasi! Prin urmare…

Prin urmare, dragi Shaumbra, Ralph si Gabriella, uneori este mult mai usor sa tineti totul la distanta, dar se va rascoace si va mirosi ca pestele stricat intr-o zi caniculara. Apoi, energia voastra va exploda si veti da vina pe problemele voastre – mai intai pe mine, apoi unul pe altul, in al treilea rand pe viata, in al patrulea rand pe parintii vostri si tot asa.

Apoi, in acel punct energia voastra se va bloca. Ce se va intampla apoi? Cu toti stim – nu trebuie sa spuneti voi, voi vorbi eu despre asta – boala fizica. Dezechilibru fizic. Acea energie trebuie sa iasa pe undeva. Nu-i pasa. Energiei nu-i pasa. Trebuie sa iasa. Trebuie sa se joace. Nu o puteti limita pentru totdeauna. Chiar daca puneti apa intr-un recipient de metal, mai devreme sau mai tarziu, aceasta va iesi la suprafata. Poate dura mii si mii de ani pentru a-l rugini si a-l coroda, insa acea energie se va misca.

Voi sunteti pionierii energiei. Sunteti utilizatori de energie. Sunteti Creatorii Energiei Noi. Cum se va juca Energia Noua in viata voastra?

Apropo Sart, dragut costum! (rasete) Este acesta simbolul vinovatiei tale? (hohote de ras)

SART: Nu. Incercam sa castig niste puncte.

ADAMUS: Am auzit de la un Shaumbra, care – stii tu, discuta, se distreaza – ca nu ti-ai facut tema.

SART: Uh, nu, n-am facut-o.

ADAMUS: Da. Iar costumul va compensa asta?

SART: Speram.

ADAMUS: Compenseaza. De fapt, da. (hohote de ras si aplauze) In lumea lui Adamus, face orice. Deoarece, trebuie sa spun – glumim, insa exista mai multe in asta – exprima respectul fata de tine!

SART: O, da. Se simte minunat. Minunat!

ADAMUS: Si tu arati minunat!

SART: Multumesc.

ADAMUS: Da.

SART: Ma simt bine. Multumesc, Shaumbra! (aplauze)

ADAMUS: Acum, nu este vorba despre a incerca sa impresionezi pe altcineva, deoarece dumnezeu stie ca Sart nu are nevoie de asta. (rasete) Nu este vorba despre a iesi in evidenta. Este vorba despre onorarea si respectul de sine. Si asta nu inseamna ca trebuie sa-ti pui costum italienesc zilnic, dar Cauldre, din cand in cand ar fi dragut! (rasete) Asta inseamna ca te onorezi si te respecti pe tine. Iti oferi acel dar. Iti spui, „Il merit!” Nu este vorba despre bani. Banii sunt total nesemnificativi. Este vorba despre expresia Sinelui si Sinele arata elegant, astazi.

SART: Multumesc! Ma simt minunat. Am o zi grozava.

ADAMUS: Desigur, iar tu esti un exemplu pentru Shaumbra.

SART: Multumesc.

ADAMUS: Multumesc.

SART: Multumesc. (audienta aplauda)

ADAMUS: Prin urmare, provocarea mea pentru voi, Ralph si Gabriella, cand veti depasi aceste iluzii ale barierelor, barierele din viata voastra individuala? Cand vad un talent atat de …dar care nu este folosit in modul in care ar putea fi, caci stiu ca poate fi, despre care am vorbit tot timpul; cand vad, „Ei bine, doar astept ceva. Doar astept. Astept ca…” ce anume, un accident de masina?

RALPH: Am avut un accident cu bicicleta…

ADAMUS: A avut un accident cu bicicleta.

RALPH: …a fost cat pe ce.

ADAMUS: “…astept ca ceva sa ma miste,” Va va misca, mai devreme sau mai tarziu, dar voi nu trebuie sa treceti prin asta in Energia Noua. Nu trebuie sa aveti parte de acea lovitura, de acea rana si nu trebuie sa aveti acea cearta amara intre voi. Nu trebuie sa mentineti o distanta intre voi – o distanta fizica in viata voastra. Puteti face asta acum. Puteti alege calea usoara sau calea grea: nu conteaza. Se va intampla, oricum.

Cand combinam constiinta noastra intr-un grup ca acesta, are un efect enorm in a misca energia. In prezent daca sunteti constienti – doar simtiti chiar aici (arata in zona plexului solar) – aceasta camera este vie. Acest Internet este viu, este plin cu energiei. Ea se misca. Voi stiti ca uneori, cand sunteti singuri, totul pare plat si fara viata? Puteti lua ceea ce facem aici, in aceasta camera si o puteti aduce in viata voastra – vor fi lucruri uimitoare in viata voastra.

Situatia este dificila, nu-i asa? Pierderea serviciului vostru? Situatia este agonizanta, deoarece voi spuneti, „Ce urmeaza? Ce va veni sa o inlocuiasca?” In aceasta Energie Noua, in mod obisnuit, nu veti sti, initial. Va veni mai tarziu. Dar, tu ai atat de multe potentiale in viata, Jane, care doar te asteapta; te asteapta ca tu sa incetezi sa joci jocuri. Sa incetezi sa-ti gasesti scuze. Sa incetezi sa spui „dar daca”. Inceteaza cu toate scuzele si lasa-le sa se intample. Acesta este un lucru extraordinar pe care il vom face impreuna, acolo unde vom merge impreuna.

Vor fi lucruri uimitoare, fara limite; se vor intampla lucruri ciudate. (Adamus si audienta rad) Se vor intampla lucruri stranii si neasteptate si asta este frumusetea Energiei Noi – vor fi lucruri total neasteptate.

Stiti, Energia Veche functioneaza in tipare predictibile. De aceea poate fi despartita in matematica, stiinte si fizica; este foarte, foarte predicitbila. Are doar cateva curbe noi, iar curbele ce apar sunt foarte lente. Sunt necesari mii si mii de ani ca adevaratele schimbari in constiinta sa apara.

Combinatia dintre Energia Noua si Energia Veche, asa cum le numiti voi, este fenomenala. Este neasteptata – si acesta este unul dintre mesajele mele de astazi, care va fi important in expunerea de diapozitive pe care o veti face luna viitoare – schimbari neasteptate. Intrebarea pe care o am pentru voi astazi este: sunteti voi pregatiti, cu adevarat, pentru neasteptat? Aveti incredere in voi, ca veti crea cel mai fumos lucru?

Inainte de a raspune „Da” - pentru ca eu stiu ca este un rahat. (rasete) Nu aveti incredere in voi, va temeti de schimbari, va intrebati ce va urma. Veti muri de foame? Veti fi aruncati in strada? Nu conteaza. Realmente, nu conteaza. Nu muriti, niciodata. Va parasiti corpul fizic, dar nu muriti, cu adevarat, nu-i asa Richard?

RICHARD: Nu.

ADAMUS: Iar viata devine mai buna, nu-i asa Richard?

RICHARD: Asa este.

ADAMUS: Iar schimbarile sunt foarte neasteptate.

RICHARD: Foarte neasteptate.

ADAMUS: Iar ceea ce poate ai visat cu cinci ani in urma, cu sapte ani in urma, ceea ce poate ti-ai imaginat sau ti-ai dorit in viata, poate fi de departe mai impresionant.

RICHARD: Da, poate fi.

ADAMUS: Si cum ai facut asta, Richard?

RICHARD: I-am permis.

ADAMUS: A! A! Excelent. Acum, toti cei din camera spuneti, „Dar, si eu am permis.”(spus cu o voce plangareata) Cand spui „permit” Richard, ce inseamna asta cu adevarat? Explica stilul tau de a permite.

RICHARD: Ah … consta in a simti in inima mea ca imi apartine. Deja este realizat.

ADAMUS: Este un raspuns dulceag. Este dulceag. (rasete) Richard, nu-i ajuta prea mult, eu stiu asta. Din nou – tu n-ai vorbit prea mult cu mine. Ai vorbit cu Tobias. El a fost calm. Dar cand spui ca ai permis, ai ajuns intr-un punct in viata ta, in care n-a mai ramas nimic.

RICHARD: Da, a fost…

ADAMUS: Acesta este un gen ciudat de a permite, nu-i asa? Nu exista nici un motiv sa traiesti. Cand nu exista nici un motiv pentru care sa traiesti, exista foarte putine lucruri de care sa te temi, inafara de faptul ca vei merge in rai sau in iad. Inafara de acesta, sunt foarte putine lucruri de care sa te temi. Permiterea ta a fost o eliberare completa. Ai ajuns pana la fund, ai putea spune. Ai golit totul, te-ai luptat, ai fost in agonie si ai implorat – nu m-ai implorat pe mine; pe Tobias – pe el l-ai intrebat, la el ai insistat, ai suferit si in cele din urma ai eliberat. In totalitate.

Iar cand ai eliberat, ai eliberat si acele bariere care stateau intre tine si cine esti tu, cu adevarat; intre toate potentialele ce erau pregatite sa vina in viata ta. Asa ca atunci cand ai ajuns in acel punct, acestea au putut veni. Si s-a facut. Exista si mai multe decat atat, apropo. N-a fost tot, a fost doar prima runda din multe, multe altele.
Shaumbra, nu este vorbarie de suprafata. Nu incercam sa pictam un tablou mare si glorios, care sa faca din voi un om putin mai sanatos, mai fericit. Vom trece dincolo de ceea ce este uman. Caracterul uman este o iluzie – o iluzie minunata, o iluzie pretioasa, deoarece voi, cu adevarat, invatati la nivelul sufletului lucruri pe care nu le puteti invata in alta parte, iar din acest motiv Linda din Eesa … Eesa, apropo, inseamna in termenii vostri Yeshua, Iisus. In termeni si mai simbolici inseamna Casa lui Sananda, care este un Ordin angelic care lucreaza cu lumina.
Linda, tu ai venit aici ca sa inveti despre lumina, dar pentru a invata despre lumina, a trebuit sa inveti si despre intuneric. Hmm. Pe masura ce integrezi toate acestea, ceea ce ai invatat pe aceasta planeta minunata si in alte locuri… ei bine, nu voi intra in detalii, dar voi face aici o mica profetie sau o promisiune. Cand vom fi in Franta – ahhh, ne intoarcem in curand – cand vom fi din nou acolo, vom afla ce reprezinta, cu adevarat, intunericul si lumina. Ce sunt ele, cu adevarat.
O, unii dintre voi ganditi ca ne ducem acolo ca sa jelim dupa Catari. Nu prea cred. S-au dus destui acolo ca sa-i jeleasca. Vom merge acolo ca sa aflam ce sunt lumina si intunericul, cu adevarat. Vom invata cum sa intelegem asta la cel mai profund nivel. Este... o, pastrez discutia asta pentru etapa calatoriei noastre.
Asa ca, Sananda se refera la lumina, iar lumea aceasta a avut nevoie de lumina. Din acest motiv voi toti sunteti aici. Constiinta ingerilor are nevoie sa inteleaga lumina in cadrul densitatii, in aceasta realitate, asa ca voi ati venit aici. Sananda aduce lumina, asa ca tu ai venit de acolo. Multi dintre voi proveniti din alte familii spirituale. Nu mai conteaza, fiindca v-au aruncat afara. (rasete) Asta au facut. Au facut asta fiindca, stii ceva, Pete? Tu le-ai cerut, Pete. In urma cu mult timp, cand ai parasit Ordinul lui Mihail, ai spus: “Cand voi ajunge intr-un punct anume, cand voi dau eu semnalul, dati-ma afara. Eliberati-ma de familia mea spirituala”.
Este una din cele mai vechi conexiuni si una din cele mai vechi karme, pe care le-ati avut vreodata, asa ca ei v-au dat afara – si asta doare. Cand simtiti deconectarea de energia familiei voastre spirituale, a familiei voastre angelice, care dainuie inca de la inceputuri, apare o senzatie de abandonare. Voi o simtiti la un anumit nivel si apoi spuneti: „De ce sa mai traiesc, cand nu mai am nimic? Am doar familia mea fizica...” Desigur, nu este nevoie sa mai vorbim si despre asta. Unii dintre voi si-au ales familia foarte repede, fara sa stea mult pe ganduri. Ati venit dispusi sa acceptati orice. Dar familia voastra spirituala? Sa va dea afara? Asta doare.
Dar, stiti, acesta este un pas spre suveranitate. Cand va elibereaza familia voastra spirituala, va doare, cu adevarat. De fapt, voi dati vina pe familia voastra fizica. Puneti semnul egalitatii intre ele. “De ce ma trateaza asa? De ce m-au parasit sau m-au abandonat? De ce isi bat joc de mine, in acest fel?” De fapt, este un o repercursiune datorita familiei voastre spirituale.
Asadar, Shaumbra, eu fac o digresiune, dar ma distrez.
Inapoi la Teme
Asa ca tema despre care am discutat la ultima noastra intalnire a fost foarte importanta. Onorarea. Cate oportunitati ati avut in ultima luna pentru a-i onora pe altii? Ati avut de ales – sa onorati sau sa judecati, sa onorati sau sa criticati, sa onorati sau sa va intrebati ce anume este in neregula cu ei. Onorarea altora… va veti onora pe voi, dar veti avea nevoie si de acea onorare, fiindca atunci cand Noua Energie devine, cu adevarat, o parte din viata voastra, ea lucreaza foarte, foarte, foarte, foarte rapid. Onorarea pe care o aveti pentru altii si pentru voi, va fie egala cu usurinta… va fi usurinta cu care veti lucra cu Noua Energie in manifestarile voastre, in viata voastra. Onorarea este foarte, foarte importanta.
Am vorbit despre a crea orice. Am subliniat asta la intalnirea noastra recenta din Wisconsin. Creati ceva, orice. Shaumbra, multora dintre voi le place sa intre in discutii foarte, foarte lungi. Va place sa vorbiti de aici (arata spre cap) si exact asta se petrece. Incepeti sa innebuniti putin. Vorbiti despre motivul pentru care lucrurile nu merg in viata voastra, iar eu va ofer un raspuns – noi discutam in starea de vis, desigur – si va spun: “Pur si simplu faceti ceva. Permiteti”, asa cum a facut Richard, insa nu e nevoie sa mergeti in adancurile in care a mers Richard. “Permiteti”.
Iar apoi, va intoarceti peste o saptamana si vreti sa avem o alta discutie si sa primiti un alt raspuns. Aproape ca sunteti dependenti de aceste discutii lungi, dintr-un anumit motiv. Cred ca va satisface pe unii dintre voi. Desigur, acestea sunt povesti. Sunt povesti lungi si va ofera o usurare temporara. Va ofera - ganditi voi - un mic drept de a nu face nimic si de a nu pune in practica ceea ce ati invatat, aici pe Pamant.
Apoi, a fost tema sa lucrati cu Pakauwah, cu animalul vostru totem. Acum, unii dintre voi spuneti: “Ei bine, am facut asta inainte”. Nu era la fel. Unii dintre voi spuneti: “Ei bine, asta suna de parca ne-am intoarce inapoi”, intr-un fel, da, fiindca sunteti obisnuiti sa faceti asta. Dar o vom folosi fiindca acea Pakauwah, Robert, va pleca si va lucra pentru tine. Cat timp voi stati aici, ea poate fi inafara, lucrand pentru voi. Va poate ajuta sa energizati potentiale ce va asteapta. Poate sta si de veghe. Poate supraveghea alte energii din sala, in prezent.
Probabil ca ati observat ca astazi este destul de clar aici. Uneori, multe alte energii si entitati intunecate incearca sa determine perturbari. Astazi aproape ca nu este nici o perturbare. O, ele se afla in jur. Nici macar jaluzelele nu le pot tine afara, dar ele stau la distanta, fiindca aici sunt elefanti, pantere, soimi, tigri, cativa serpi, o testoasa (rasete) si toate celelalte Pakauwah.
Iar ale voastre, in special, pentru cei ce au animale precum pantera, nu sunt pregatite de atac. Nu le-ati programat sa faca rau cuiva. Dar, voi stiti, atunci cand una din aceste entitati intunecate care se afla acolo, care apare din cand in cand, va simte Pakauwah, o, aceasta ii trimite un mesaj foarte clar – “Nu te juca cu aceasta persoana”. Ea va… este similar, cred ca ati spune voi, cu a avea un sistem de alarma la casa. Hotul se va duce la casa vecinului. Este mai usor. Este mai rapid.
Cand Pakauwah este aici, cum sunt multe dintre ale voastre acum, aceasta creaza o frumoasa… este un fel foarte frumos de energie. Nu este o bariera sau un zid. Nu este un scut. Nu ati creat un zid. Ea este doar o parte din voi care spune: “Aceasta este o fiinta suverana. Pleaca in alta parte! Fa-ti de cap cu altcineva. Este o fiinta suverana”.
Aceste entitati, entitatile intunecate nu sunt prea istete, apropo. Voi le oferiti mult prea mult din energia voastra, din voi insiva, doar pentru ca va pot speria sau pot face niste capete sa se intoarca, va fac sa vomati ori alte lucruri de acest gen. Nu sunt asa de istete. Cand vor vedea totemul, vor sti ca acesta este un om constient.
Lucrati cu totemurile voastre. Dormiti cu ele. Luati-le la plimbare. Le vom lua la plimbare, in cateva momente. Luati-le cu voi in masina si veti observa ca se transforma. Isi schimba forma, apropo, ele fac asta. Unii dintre voi ati fost tulburati de faptul ca s-ar putea sa fi ales un soim, iar in clipa urmatoare a devenit delfin. Ce este asta? Este doar energie, energie in forma si in miscare libera. Intr-un moment foloseste energiile soimului si frumusetea acestuia, iar in urmatorul foloseste afinitatea voastra naturala cu delfinul si conectarea cu acesta.
Pakauwah au tendinta de a reveni la forma lor. Daca un soim devine delfin, va avea tendinta de a reveni la forma de soim. Dar poate fi orice. Poate lucra cu voi in orice mod alegeti. Se afla aici ca sa mearga in alte taramuri. Este acel aspect al vostru, care va merge in alte taramuri pentru voi. In timp ce va faceti mare parte din lucrare in aceasta realitate, cealalta parte din voi lucreaza si ea. Pe masura ce va conectati cu ea, cand voi… apropo, este creativa! Este foarte, foarte creativa. Acea expresie a voastra pe care o trimiteti in afara, nu este mai mare ca voi sau mai inteligenta decat voi. Nu va va spune ce sa faceti. Se afla aici in serviciul vostru. Lucrati cu ea. Nu sunteti singulari. Nu sunteti singulari. Aandrah stie asta mai bine ca oricine, insa ea stie ca exista si obiceiul straniu al oamenilor de a vrea sa fie... voi vreti sa va supra-definiti.
Acum, cealalta latura despre care vorbeste Aandrah ii priveste pe cei care s-au hiperfragmentat, ceea ce constituie personalitatea multipla. Va temeti sa nu va sfaramati. Dar daca eu v-as spune ca deja v-ati sfaramat si ca ati invatat cum sa va adunati la un loc? Stiti cum sa va aduceti la un loc, deoarece toti cei de aici, asa cum stie Aandrah, v-ati sfaramat la un moment sau altul, in aceasta viata sau in alta, asa ca stiti cum sa va aduceti la un loc.
Acum ca aveti in voi acea cunoastere sau intelepciune, acum permiteti-va sa va deschideti, sa va extindeti: lucrand cu Pakauwah, interpretand roluri, lucruri despre care am vorbit. Voi aveti tendita de a vrea sa va definiti – David, te aleg pe tine, deoarece tu ii reprezinti pe toti – vrei sa-l definesti pe David, iar in definirea lui David, devii foarte mental, foarte structurat, ajungi foarte blocat. Noua Energie, lucrarea noastra impreuna, se refera la noua definire, in care nu exista doar un corp, o personalitate a mintii. Stiti, nu sunteti deloc istoria voastra. Nu sunteti, niciunul dintre voi, istoria voastra, Kathleen Barry. Nu-ti amintesti ca vorbim. Credeam ca sunt ceva mai special pentru tine. (multe rasete)
Tu crezi ca esti istoria ta si nu este deloc asa. Aceasta este iluzia. Nu esti locul din care vii, Larry. O, o parte din voi, da, dar numai o parte foarte, foarte mica.
Redefinirea Sinelui
Prin urmare, va fi vorba despre redefinire, mai degraba decat despre a incerca sa va definiti pe voi ca fiind David sau oricum s-ar intampla sa fie numele vostru. Stiti cat de mult din energia voastra pleaca incercand sa va gaseasca? Aproape toata. Incercati sa va gasiti pe voi, in timp ce ar trebui, cu adevarat, sa incercati sa va pierdeti acel sine. Petreceti mult timp spunand: “Cine sunt eu?” in loc de a spune pur si simplu: “Eu Sunt Cel Ce Sunt”. Eu Sunt Cel Ce Sunt. Nu conteaza. Nu conteaza daca sunteti David, Donald ori Mary.
Vom trece dincolo de definirea umana. Este in regula? (audienta raspunde: “Da”) O, asa spuneti acum. (rasete) Uneori va fi inconfortabil. Vor fi si altii care vor spune: “Ce nu e in regula cu tine? Cunosc eu acel grup… Stiu grupul cu care esti”. Pentru ca, voi stiti, cand va intoarceti de la o adunare ca asta sau de la un workshop, va intoarceti cu o stralucire. Va intoarceti pasind mai usor. Va intoarceti ceva mai intuitivi, mai liberi. Nu le place asta, in mod necesar. “Ce-ti face grupul acela?” Hmmmm, intr-adevar.
Asa ca, unii va vor critica si nu vor intelege. Nu conteaza. Nu conteaza. Singurul lucru care conteaza este relatia dintre voi si sufletul vostru, cu voi insiva. Asta este tot. Nimic altceva nu conteaza.
Nu va lasati prinsi in ce gandesc altii, fiindca... ati mai auzit asta de la Tobias – ei, de fapt, vor cu disperare ca voi sa fiti diferiti. Spun asta in sensul bun, insa ei vor sa stie ca cineva, cineva trebuie sa fie pionierul. Cineva trebuie sa treaca dincolo.
Stiti voi, in lucrarea pe care o vom face impreuna, vom ajunge sa intelegem ce este cu adevarat boala mentala si ce se intampla cu cei dragi, cu sarmanii aflati in acele spitale. Acum, nu imi pare rau pentru ei ca se afla intr-o stare de cadere mentala, ca au o boala mentala sau ca au innebunit. Asta este in regula. Este o experienta minunata, minunata. Toti ati trecut prin ea, nu-i asa?
Este minunat. Dar sa fie inchisi si sa li se dea medicamente - este un pacat. Este condamnabil, fiindca luati o fiinta care trece prin experiente interesante in acea cadere mentala, boala mentala, orice ar fi si spuneti: “Nu se potriveste cu definitia noastra draguta, despre ce ar trebui sa fie un om”. Este o energie cam atlanta, stiti voi. “Prin urmare, ce sa facem? Le dam medicamente ca sa-i facem ca pe noi, ceilalti”. Nu e vorba despre tine, Edith. Nu tu. Tu nu ai nevoie de medicamente. (rasete) Asa ii reduceti la tacere, ii mentineti linistiti si ii incuiati intr-o camaruta.
Dragilor, de aici provine o mare parte din energia intunecata de pe Pamant, deoarece acesti oameni sunt fiinte uimitoare. O, voi spuneti ca sunt nebuni. Nu, doar au o experienta. Au cantitati imense de energie. Nu au tipul de limitari si inhibitii pe care unii dintre noi – dintre voi – il aveti, asa ca isi lasa energia sa devina frenetica.
Ea se afla in afara, ca o energie psihica care va bantuie noaptea. Va bantuie pentru ca, ei bine, acestia se simt atrasi de voi. Ei simt o conectare cu voi, fiindca pot simti ceva in energia voastra, care le spune ca si voi ati avut o cadere la un anume moment si ati trecut prin ea. Nu vorbesc despre aceasta viata, insa a avut loc la un moment dat. Voi aveti raspunsul pentru ei si de asta energia lor psihica vine in jurul vostru, atat de des. Ei sunt inchisi undeva.
Petrec cu asta prea mult timp, dar vom scurta din intrebari si raspunsuri. Sa trecem la cele despre care vreau sa vorbesc, cu adevarat, astazi.
LINDA: E ca si cum ai fi facut in direct, o sesiune de intrebari si raspunsuri.
ADAMUS: Intr-adevar. Asa ca despre ce vom vorbi astazi? Vom… sa respiram profund.
LINDA: Abia incepi?
ADAMUS: Da, aceasta a fost introducerea. (rasete) A fost monologul. (hohote de ras) Asa ca, deja as putea sa raspund la intrebari, fara ca macar sa le stiu: viata este un rahat, treceti peste asta! (rasete) Voi raspunde la multe dintre ele acum, pentru cei ce se vor alinia aici.
Voi spuneti… va voi oferi raspunsul, apoi va veni intrebarea. Raspunsul este ca jucati un joc – voi descoperiti ce va place atat de mult la jocul acela. Intrebarea este: “Adamus, de ce lucrurile sunt asa de dificile? Ce nu merge? De ce am o viata de tot rahatul? De ce nu pot – hmmm”, continuati voi. Aceasta este intrebarea, care este repetata iar si iar.
Raspunsul este ca ati ales un joc. Nimeni nu l-a ales pentru voi. Este ceva ce probabil va place la acel joc. Cand descoperiti ce este acel lucru pe care il iubiti… faptul ca daca stati intr-o relatie de rahat, puteti da vina pe altcineva. Nu trebuie sa va asumati responsabilitatea fata de voi. Acesta este raspunsul. Asta se petrece. Voi stati in acea relatie nu pentru ca nu aveti bani. Stati in acea relatie de rahat, pentru ca sunteti victima si ca va place. Si mie mi-a placut la un moment dat. Poate ca veti obosi candva.
Voi jucati un joc cu energia, ei, Aandrah? Jucati un joc cu acea energie, insa il puteti parasi oricand.
Voi spuneti: “Dar, Adamus, nu am bani. Ce am sa fac?”
Nu stiu! Nu conteaza. Realmente, nu conteaza. Poate ca va veti bucura de viata, din nou. Poate ca acea boala pe care o aveti va incepe sa dispara. Poate veti vedea din nou culoarea vietii sau, cum spune Tobias, viata de inalta definitie. Poate ca va trebui sa va confruntati cu voi insiva. Poate. Este cel mai dificil dintre toate, dar este si cel mai frumos, este cel mai frumos lucru sa va confruntati cu voi insiva.
O, sinele vostru este incarcat cu o gramada, din ceea ce ati numi gunoaie sau ceea ce am numit mai devreme, demoni si dragoni si toate celelalte. Dar nu sunt chiar asa. Nu sunt asa. Este vorba doar despre energie blocata care vrea cu disperare sa se deblocheze.
Asa ca, sa vorbim despre subiectul de astazi. (rasete) Acum, daca am trecut prin sesiunea de intrebari si raspunsuri, (rasete) au mai ramas alte... Apropo, bunica voastra? Nu stiu unde se afla, pe partea cealalta. Sunt ocupat cu a fi o pasare la Paris sau cu a lucra cu voi. Nu stiu. Cautati-o voi, folositi-va propriile capacitati psihice. Bunica voastra, probabil, este … este bine. Este bine. Ce alte intrebari mai avem?
LINDA: (foarte repede) Niciuna! (rasete)
ADAMUS: Ba da, mai aveti. Sa le dam din drum, ca sa ne putem face lucrarea adevarata, aici.
LINDA: Chiar ai raspuns multora dintre ele. Era o intrebare…
ADAMUS: Stii de cate ori am dat acel raspuns si…
LINDA: Stiu. Stiu. Dar pentru confirmare, erau...
ADAMUS: Avem intrebari despre Noua Energie?
LINDA: Nu.
ADAMUS: O, ok. Intrebare. Indrazneata, curajoasa! Asteapta microfonul. Linda din Eesa il aduce la tine.
INTREBARE SHAUMBRA 1 (o femeie la microfon): Ce sunt furnicaturile, energiile noi pe care le simt in corp? Ai vreo…
ADAMUS: Da. Se numeste… ei bine, este… este precum – Cauldre nu vrea ca eu sa spun, dar voi inchide ochii si voi spune – este ca un orgasm spiritual care are loc. Cu adevarat.
SHAUMBRA 1: O, bine!
ADAMUS: Tu aduci energiile propriei divinitati care a fost separata mult timp, iar ele vin tot mai aproape si ai o conectare noua si frumoasa cu ele. Acestea creaza – cum le spuneti voi?
SHAUMBRA 1: O, excitatie?
ADAMUS: Creaza valuri de energie in corp. Sunt intense, in mod special, in crestetul capului, pentru ceilalti dintre voi care le simtiti acum sau care le veti simti, le veti simti uneori aici (arata la zona celui de al treilea ochi). Alteori se pot manifesta in aceasta zona (arata la zona plexului solar), dar nu se simt mereu ca furnicaturi; se simt ca fluturasi. Insa este conectarea cu Sinele vostru, cu divinitatea voastra. Respirati-o si nu spuneti ca este un inger sau ca... nu acordati credit altcuiva, ci doar voua. Asta este. Este si putina Energie Noua care soseste, despre care vom vorbi intr-o clipa.
SHAUMBRA 1: Multumesc. Scuze ca te-am intrerupt.
ADAMUS: Nu-i nici o problema. Furnicaturile, cum le spui tu – noi folosim alt nume, dar si furnicaturi este un termen bun – au un efect alchimic enorm asupra corpului si mintii tale, daca nu le impingi in afara, daca le respiri. Au capacitatea imensa de a reechilibra lucrurile in corpul tau. Cand le simti, este un moment minunat sa rezervi cateva clipe, lasand deoparte orice ai face, ca sa ii permiti sa se absoarba. Divinitatea soseste. Nu vine ca o lovitura puternica, vine incet, incet. Se absoarbe intr-un ritm absolut potrivit. Multumesc.
INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Adamus, am vorbit saptamana trecuta despre a comanda energiei. (la prima a Scoala Misterelor Energiei Noi din Wisconsin)

ADAMUS: Da.

SHAUMBRA 2: Cand ma gandesc la a face alegeri constiente, simt ca atunci cand fac o alegere constienta, asta, intr-un sens, comanda energiei. Ma intrebam daca… am vrut sa vad perspectiva ta asupra acestui lucru.

ADAMUS: Desigur. Vorbim despre discutia de la Scoala Misterelor si este putin inafara contextului de aici, decat daca ati trecut de doua zile. Dar voi raspunde cat de bine voi putea. Este ceva sa faci o alegere constienta, iar majoritatea ati lucrat cu asta si inca nu va simtiti extem de confortabil in aceasta privinta. Dar, cel putin ajungeti in punctul in care incepeti sa faceti unele alegeri constiente, in loc sa asteptati ca aripile destinului sa va poarte. Dar, nu sunteti siguri daca alegerile voastre, daca le pronuntati corect, daca le manifestati cu exactitate. Asadar, voi… inca exista multe… mmm…(hohote de ras, in timp ce Adamus este distras de mancarea din spatele camerei si ia o prajitura) Inca au loc o multime de discutii despre (hohote de ras, in timp ce el vorbeste cu gura plina) daca le faceti bine. Hmmm, gustoase.

A comanda energiei este ceva cu care vom lucra in Scolile Misterelor. Este urmatoarea evolutie a alegerii constiente. Dar, trebuie sa va simtiti confortabili cu faptul ca alegerea constienta, cu adevarat, face o diferenta, inainte de a comanda energiilor. Asa cum stii, au fost momente ciudate in clasa – au fost momente foarte disconfortabile – iar pentru cineva carea abia a inceput sa lucreze cu asta…

(hohote de ras, in timp ce Adamus continua sa manance) …sa fii om… sa fii om.

LINDA: Nu ne lasa sa te oprim.

ADAMUS: Pentru cineva care abia a inceput, la acest nivel, fara sa treaca prin practica alegerii constiente si prin unele dintre lucrurile pe care le-am facut in scolile despre energie, pur si simplu, pot actiona ca un bumerang, intr-un mod interesant. Asadar…

SHAUMBRA 2: Alegerea constienta este, cu adevarat, prima…

ADAMUS: Alegerea constienta este pasul esential, in mod absolut. In mod absolut.

Sa intram in…

LINDA: Abia incepi?

ADAMUS: Um hmm! Nu avem nevoie de intrebari si raspunsuri, astazi.

LINDA: Okay.

ADAMUS: Okay, asa ca acum...

Iluzia Istoriei

Am vorbit cu o clipa in urma despre istorie. Istoria este o iluzie absoluta – o iluzie absoluta. Istoria consta din ce a fost scris. Este una dintre perspective. Nu este, cu adevarat, tot ceea ce s-a intamplat. Voi credeti ca a existat acea progresie – Lemuria, Atlantis, Primul Razboi Mondial, urmat de Al Doilea Razboi Mondial – nici vorba. Nici vorba!

Asa cum inteleg realizatorii filmului „Leap!”, film prezentat la Lansarea Shaumbra) – si tind sa puncteze in filmul lor, deschizand constiinta – totul este o iluzie. Este o iluzie minunata. Nu spun ca iluzia este un cuvant rau, insa este o iluzie. Istoria in sine este o mare iluzie in care cred oamenii, deoarece ceva a fost scris. S-a scris pe o bucata de hartie – „In acest mod a avut loc.”

Unele dintre cele mai mari iluzii din toate timpurile, datorate catorva pagini de hartie dintr-o carte, este Biblia si povestea lui Yeshua. Este o mare iluzie si oamenii cred in ea. „Ei bine, este istorie. Este scris in carte si Dumnezeu a spus ca nu poate fi schimbata.” De cate ori a fost schimbata? Ce mare iluzie este! Povestile despre Yeshua sunt suficiente, pentru a-l determina sa revina aici si sa traga cateva suturi in fund, deoarece nu sunt adevarate.

Parti din ele s-au intamplat. Doar parti din ele. Mare parte din acestea au fost modificate. (se uita la Linda) Nu te teme, ei nu asculta acum. (hohote de ras) Vor asculta mai tarziu, dar tu vei fi plecata, asa ca… (hohote de ras)

Propria voastra istorie… nu sunt prea interesat de vietile trecute, deoarece – va reamintiti zilele in care ati fost prinsi in vietile voastre trecute, in ce ati fost si alte lucruri – este fascinant si interesant, dar este doar o parte din voi.

Istoria este o iluzie mare, iar astazi vom merge inapoi si vom deschide unele usi. Inainte de a face asta, as dori sa fiu foarte clar – daca nu va simtiti confortabil in a face acest exercitiu, nu-l faceti. Puteti asculta mai tarziu. Il puteti citi mai tarziu si sa-l faceti mai tarziu. Daca nu simtiti ca este potrivit pentru voi, este in regula. Si in mod absolut, nu exista judecati, deoarece ceea ce vom face este periculos. Este in regula cu a fi periculos?

(audienta raspunde „Da”) Mintiti. (rasete) Simtiti o aversiune fata de a risca, in prezent? (audienta raspunde „Nu.) Sunteti de buna credinta in aceasta privinta. Nu, de fapt, nu sunteti.

Asadar, vom merge in trecut iar scopul in a merge in trecut este, asa cum am discutat la ultima noastra intalnire, sa intelegeti ca ceea ce vi s-a intamplat in trecut nu este intreaga poveste. Este doar o parte a povestii.

Familia pe care o aveti in aceasta viata este o iluzie. A fi o iluzie inseamna ca este una din multe alte realitati. Iluzie nu inseamna nereal, ci inseamna ca este una din multe. Este una din multele realitati.

Asa ca, voi spuneti despre familia pe care ati avut-o in aceasta viata, „Ei bine, asta a fost familia mea. Am o bucata de hartie care spune ca m-am nascut.” Poate ca nu. Poate ca nu. Poate ca nu ati avut familia la care v-ati gandit.

Este o iluzie minunata, foarte seductiva, foarte reala, dar poate ca nu este singura familie pe care ati avut-o. Poate ca ati ales o familie buna, in schimb. Poate ca ati ales o familie care v-a iubit si v-a incurajat, o familie bogata care v-a cumparat lucruri dragute, care v-a spus lucruri bune. Poate.

Poate ca ati avut o o familie care a trait intr-o cultura total diferita? Poate ca au fost momente in care v-ati spus, „Ce fac eu in aceasta cultura?” Poate ca ati fost in alta, deoarece istoria este o iluzie extraordinara.

Astazi ne vom intoarce inapoi si folosindu-ne de alegerea constienta, clara, vom deschide usile.

Revizitand Trecutul

Acum, noi am trecut printr-o repetitie generala a acestui fapt si veti sti, daca va veti aminti, de fiecare data cand ati avut vise despre a trece prin coridoare lungi, in ultimul an, a trece prin pasaje lungi cu o multime de usi, vise in care v-ati pierdut in cladiri sau in case, care aveau foarte multe usi din care sa alegeti si fara sa stiti prin care sa treceti, orice vis de acest gen este un indiciu ca voi ati trecut prin aceasta repetitie.

Exista o doctrina care spune – acest lucru este pentru oamenii obisnuiti iar voi, in mod clar sunteti neobisnuiti – exista doctrina care spune, „Niciodata sa nu va duceti inapoi. Niciodata sa nu va duceti inapoi si sa scoateti lucrurile la iveala.” Ei bine, noi vom merge inapoi sa deschidem usile, deoarece, fie ca este vorba despre viata actuala, fie despre oricare alta pe care ati avut-o, exista potentiale care sunt la fel de reale, ca cele pe care le-ati pus in scena – le-ati jucat – in forma umana. Ele exista. Ele sunt reale. Nu sunt mai putin importante, decat ceea ce ati ales sa experimentati in realitatea fizica.

Acele energii sunt disponibile pentru voi, in prezent. Acele energii doresc sa va intalneasca in momentul prezent. Vor fi diverse energii care vor veni – sentimente si reactii – in timp ce vom deschide unele dintre acele usi, iar voi nu le veti judeca si nici nu va veti lupta cu ele. De aceea, v-am rugat la ultima intalnire sa onorati totul, inclusiv sa onorati acele energii ce se afla in spatele usilor, pe care le vom deschide.

Daca ati vut in ultimul timp vise in care ati fost urmariti – ati fost vanati – se datoreaza faptului ca in ultima repetitie generala ati deschis unele usi si ca unele energii mai degraba furioase au iesit, deoarece ele au fost blocate de foarte multa vreme, pe calea lor. Ele sunt pregatite sa iasa afara, acum. Asa ca, unele dintre ele vor iesi urland. Altele vor iesi cu iubire, cu blandete si vor pluti in viata voastra. Daca nu veti fi constienti de ele, va vor lovi la picior, pentru a va atrage atentia. Este o energie care vine inapoi la voi.

Cand vom deschide unele dintre acele usi… si eu nu vorbesc doar despre energii suprimate, ci vorbesc despre potentialele lucrurilor care n-au fost manifestate niciodata – o viata, de exemplu, in care poate ca erati un mare vindecator, iar in loc de asta, ati ales o viata de idiot. Dar, potentialul marelui vindecator inca exista. Inca este activ. Inca se misca, Nu s-a pierdut. Nu a iesit din existenta.

Poate ca ati avut o viata in care puteati fi un lider al multor oameni – in care sa fiti responsabil fata de ei, dar nu ati ales asta. Ati ales o viata in care ati fost casnica sau poate un asistent al altcuiva. Nu ati permis acea exprimare. Nu ati ales acea exprimare, dar ea inca exista acolo.

In fiecare dintre aceste potentiale… si apropo, va puteti innebuni daca ajungeti sa va ganditi la potentiale, pentru ca spuneti, „Ei bine, daca am ales doar un lucru pentru a-l aduce in realitate, cat de multe potentiale exista acolo? Aproape infinite. Aproape infinite. Daca as avea o tabla de scris, as desena un cerc mare pe tabla.. Dar, nu am niciuna, deoarece voi puteti intelege.

Exista un cerc cu potentialele cu cea mai mare probabilitate – probabilitatea cea mai mare fiind pentru cele care au fost cele mai corespunzatoare pentru calatoria voastra, cele care v-au permis cea mai mare evolutie a sufletului vostru si cele de care ati fost atrasi. Acelea se afla in cercul mare, (Adamus deseneaza in aer) iar realitatea pe care ati selectat-o este un punct in mijlocul acestui cerc.

Exact in spatele lui exista un alt cerc putin mai mic – cu potentiale secundare, care nu au avut cantitatea de energie sau dinamica potrivita, pe care le-au avut unele din primul nivel de potentiale, dar ele inca exista acolo. Ati putea merge aproape la infinit, sa spunem… ati avut potentialul de a muri cand erati copil, dar n-ati murit. Ati avut potentialul de a fi personalitate multipla in acea viata. Ati avut un potential si un alt potential, asa ca, exista o serie de cercuri cu diferite nivele de stralucire ale potentialelor lor si poate parea ca merg la infinit.

Iar voi spuneti, „ Ei bine, unde se sfrasesc acestea? Cate potentiale exista acolo, pentru aceasta viata? Miliarde? Intr-un sens, nu conteaza, deoarece potentialele nu merg spre infinit. Ce se intampla este ca voi ajungeti intr-un punct si ca sa spunem asa, el revine la a fi cerc plin/complet. Nu se indreapta spre infinit. De fapt, nimic nu merge la infinit. Nici macar universul vostru fizic, nici timpul, nici spatiul. Acestea nu merg la infinit, deoarece ele sfarsesc prin a face o bucla mare si se intorc.

Este important sa va reamintiti asta mai tarziu, cand vom vorbi despre fizica Energiei Noi, dar observ ca timpul trece, iar eu am o intalnire mai tarziu. Sa trecem la exercitiul nostru.

Vom merge inapoi, iar daca aveti vreo ingrijorare in aceasta privinta, nu trebuie sa faceti asta. Lucrul simplu de reamintit in Energia Noua este alegerea. Acum as fi putut aduce miros de sulfur, fum de tamaie, bijuterii, echipamente, o formatie si dansatori pentru a crea un gen de ceremonie, in acest sens. Dar, nu avem nevoie de asta. Este posibil prin alegere. Prin alegere.

Asadar, sunteti bineveniti sa fiti cu ochii inchisi sau deschisi. Oricare, nu are importanta. Vom face asta cat de simplu posibil.

Vom merge inapoi cu energia pe care am pregatit-o pentru toti – pentru toti care asculta, pentru cei care vor citi mai tarziu, pentru cei care stau aici, in prezent. Am pregatit o energie care ne va permite sa mergem in trecut, iar trecutul insusi este doar o iluzie si doar un potential. Daca doriti, pentru un moment, faceti o alegere constienta de a merge in trecut – in potentialele voastre trecute. Este vorba despre da sau nu. Nu trebuie sa spuneti asta, intr-un anumit fel.

(pauza)

Acum, in mod simplu, imaginati-va cu Pakauwah voastra langa voi – langa voi – fie ca zboara, merge, se taraste, inoata.
(pauza)

Sa mergem inapoi! Cum vom face asta? Sa ne imaginam un coridor lung, un coridor minunat, un coridor larg, foarte bine intretinut. Acesta este coridorul – calea – spre trecutul vostru.

In timp ce trecem prin acest coridor lung – care pare ca nu se mai sfarseste, deoarece, adevarul este ca mai tarziu va reveni in cerc – dar in timp ce mergem de-a lungul lui acum, simtiti energia voastra, mai intai. Simtiti-va energia proprie.

Aceasta este imaginatie, dar imaginatia este la fel de reala, ca si faptul de a sta aici, acum.

Mergem incet. Nu ne grabim.

Este un coridor minunat. Ati mai umblat pe coridoare minunate inainte, doar aduceti acea amintire. Nu conteaza daca este acoperit de covoare sau este pardosit cu placi de ceramica italieneasca, minunata

(pauza)

De-a lungul coridorului exista usi. Exista usi si probabil opere artistice, dar sa nu ne concentram pe acestea. Exista usi si pare ca toate usile sunt inchise, deoarece fiecare usa reprezinta un potential din trecutul vostru.


(pauza)

Nu conteaza din care viata provine. In spatele fiecarei usi exista potentiale neexprimate…
(pauza)

Sunt decizii care nu au fost luate niciodata…
(pauza)

Sunt roluri care n-au fost jucate niciodata…
Directii spre care nu s-a mers niciodata.

Toate sunt despre voi. Toate va apartin, deoarece la nivel de suflet v-ati oferit potentiale, darul multor potentiale.

Nu a existat niciodata destin. V-ati oferit alegeri si optiuni. Desi ati exprimat doar una, celelalte inca exista. Energiile lor inca exista acolo, pentru voi.

In Energia Noua noi aducem totul la un loc.

(pauza)

Acestea nu sunt aspecte, in sensul traditional. Acestea sunt potentiale. In timp ce mergem pe acest coridor, recunoscand toate energiile, toate potentialele trecutului, daca a existat o viata in care ati fost ucis, inainte de vreme – fie ca a fost in razboi, printr-o boala, de mana altui om – asta a creat o trauma pe care ati adus-o cu voi, ati tras-o dupa voi in aceasta viata, traversand timpul si spatiul. Va dati seama ca exista potentiale in spatele acelor usi, in care n-ati fost ucisi niciodata?

Ca exista potentiale in care ati fost in pace cu voi si cu lumea?

Ca exista potentiale prin care sa aduceti iubire si bucurie in propria viata si in lume?

In spatele acestor usi exista energii care n-au fost niciodata exprimate, energii care n-au fost alese niciodata, care n-au fost aduse in realitatea fizica niciodata. Dar, acestea inca exista acolo.

In timp ce mergem pe acest coridor, cu Pakauwah voastra alaturi, puteti permite usilor sa inceapa sa se deschida. Nu trebuie sa le deschideti voi, ele par ca se deschid, in timp ce trecem pe langa ele. De ce? Deoarece acum alegeti sa eliberati acea energie. Acum alegeti sa le aduceti in momentul Acum, in aceasta realitate. Voi alegeti sa intelegeti, dincolo de orice, ca istoria insasi este o iluzie. Istoria voastra nu reprezinta nimic altceva, decat potentiale.

Voi nu sunteti… nu sunteti istoria voastra. Nu sunteti trecutul care credeti voi ca sunteti. Iar acesta este principiul „Eu Sunt”.

In timp ce treceti prin coridor si cand usile se deschid, se elibereaza acele potentiale. Poate ca nu acum, ci mai tarziu, veti realiza cat de multe potentiale ati creat. Veti ajunge sa realizati ca unele lucruri care vi s-au intamplat in trecut, ceea ce ati crezut voi ca a fost real, a fost doar o expresie a realitatii. Veti ajunge sa realizati ca momentul in care traiti acum, este plin cu foarte multe potentiale.

Continuati sa mergeti pe coridor, usor, cu iubire, permitand usilor sa se deschida. Acea energie nu va va trada pe voi, in nici un fel. Nici macar potentialul de a fi trecut – ceea ce ati numi – a fi trecut de partea intunecata, ceea ce poate a fost real in fiecare viata, chiar daca nu ati ales asta. Cand apare acel potential, acesta nu mai este ascuns in energia de a fi intunecat. Nu mai este in acea iluzie. Asa ca, nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta – ceea ce ati numi – ca energia intunecata va veni si se va infiltra in viata voastra acum. Ea este doar energie. A fost doar un potential.

Voi eliberati foarte mult din ce va apartine, prin intelegerea faptului ca sunteti cu mult mai mult, decat credeti ca sunteti. Voi sunteti fiecare potential. Voi sunteti fiecare expresie, fie ca a fost exprimata sau nu, in aceasta realitate. Dragi Shaumbra, acest lucru este eliberator. Va elibereaza.

Aducerea inapoi a Potentialele

Respirati profund… si permiteti-va sa veniti inapoi, in acest Punct de Prezenta, in care ne aflam. Va puteti duce inapoi si sa revizitati oricand doriti. Va puteti reintoarce si sa repetati asta, oricand. Ati inceput sa va simtiti blocati in aceasta viata, dar repetand din cand in cand, va reamintiti ca sunteti atat de bogati. Voi sunteti atat de multipli. Nu mai sunteti singulari, deloc. Eu rad atunci cand aud ca unii dintre presupusii invatatori spirituali vorbesc despre liniaritatea vietilor trecute. Nu este asa, deloc. Niciodata nu a fost asa. Niciodata.

Asadar, reveniti. Aduceti-va inapoi in acest Punct de Prezenta si nu faceti nimic cu aceste energii. Sa nu le manipulati sau sa le constrangeti. Acestea vor veni la voi. Se vor alatura voua. Se vor alatura voua si nu vor avea vreun plan, nu vor avea un punct de vedere distinctiv. Acum sunt energii libere. Vor reveni la voi.

Cand faceti asta, cand deschideti usile trecutului vostru, veti simti unde de soc de la acestea. Ce veti face? Nimic, nimic, nimic! Nu le confruntati, nu fugiti de ele, doar respirati-le. Acestea sunt doar energie.

Veti avea cateva cosmaruri, regret ca spun asta. Ar fi trebuit sa va spun inainte. (rasete) Veti avea unele dezechilibre in viata voastra si cateva lucruri care se vor schimba, in legatura cu oamenii din jurul vostru. Veti avea unele perioade emotionale dificile.

Ce veti face cu acestea? Nimic. Nimic. O, pur si simplu, le veti respira. Nu vor veni aici ca sa va raneasca. O, unele au un gen de optiuni, au propria lor dinamica. Dar, cu adevarat, acestea se intorc la voi. Asta este tot ce fac. Nu intrati in panica din cauza lor. Nu va intrebati ce fel de demoni ati dezlegat/eliberat. N-ati fi facut asta, daca n-ati fi putut manui acest lucru.

Sa nu faceti asta cu altcineva, care nu este in aliniere cu sine. Nu alergati incercand sa faceti asta la biserica voastra locala. (Rasete) De fapt, este periculos – este periculos din punct de vedere psihologic, in mod clar si din punct de vedere spiritual – sa faceti ceva asemanator, daca persoana nu este pregatita, daca nu stie ce este un aspect si daca nu intelege cum functioneaza energia. Daca persoanele nu inteleg energia – daca le veti vorbi despre energie si ei vor gandi ca va referiti la lumina si la caldura casei lor – sa nu faceti asta cu ei.

Voi sunteti pregatiti. Voi sunteti pregatiti. Zece ani de pregatire cu Tobias si vieti de pregatire pe cont propriu. Veti descoperi ca exista… exista valuri de energie care vor veni si veti sti asta din visele voastre, prin unele schimbari energetice din corp si toate sunt in regula. Toate acestea sunt in regula. In mod absolut. Ele va apartin. Sunt potentialele voastre. Sunt ceea ce ati plantat in gradina voastra, iar acum sunt pregatite pentru a fi recoltate.

Uneori vor avea o fatada, incat vor juca jocuri cu voi. Nu le acordati nici o atentie. Respirati-le. Onorati-le! Onorati-le! Onorati-le!

In timp ce vom deschide usile potentialelor din trecut, veti intelege ca istoria voastra nu este deloc, ceea ce credeti voi – voi nu sunteti ceea ce credeti ca sunteti – si veti fi scosi din echilibru pentru putin timp, deoarece sunteti obisnuiti sa va definiti pe voi insiva, ca voi. Ati petrecut o viata incercand sa va definiti, sa definiti aceasta iluzie, in mod absolut, acest potential. Asa ca, va va crea confuzie pentru putin timp.

Acesta este momentul in care acest grup numit Shaumbra ajunge la un loc; se sustin unii pe altii, impartasesc, isi spun, „Da, ei trec prin una din acele, Nu stiu ce naiba se intampla intr-o astfel de zi.” Un alt Shaumbra se poate raporta si poate spune, „Eu am avut una, dar stii ce? Urmatoarea zi a fost extraordinara. Urmatoarea zi a fost ca un salt urias in constiinta.” Aveti de-a face cu aceasta energie care se rostogoleste aici, in prezent.

V-am spus la ultima noastra intalnire, ca sunt cu voi la fiecare pas de pe cale si vorbesc serios. Vorbesc serios – la fiecare pas de pe cale - si vor fi momente in care va fi putin neplacut uneori si momente cand va fi magnific, cand veti privi in urma si veti spune, Ce viata fara culoare. Ce viata plictisitoare.”

In timp ce Cauldre se gandeste la sine, este foarte uimit cum pot eu lucra in interiorul corpului, mintii si spiritului sau si al vostru si cat de confortabil este acest lucru. Ce ma nelinisteste pe mine este cum poate cineva sa stea zece ani in acest scaun, cu ochii inchisi si fara sa se miste? Cat de lipsit de culoare! (rasete)

Si a fi fiinta umana nu este o binecuvantare? Este o experienta. Nu este un test si nu este o incercare. Este o experienta si este vorba despre descoperirea naturii voastre suverane.

La urmatoarea noastra discutie vom vorbi despre lumina si intuneric. Vom avea unele experiente in Franta cu lumina si cu intunericul. Dar, pentru moment… inca nu-ti amintesti Karthleen (Kathleen isi scutura capaul in semn de „nu”) Pot veni la tine luna urmatoare si sa te intreb, din nou?

KATHLEEN: Da.

ADAMUS: Ei bine, vom vorbi. Vom vorbi. Tu…

KATHLEEN: Tu-mi vorbesti in somn, iar eu nici nu am vise. N-am avut vise de ani de zile.

ADAMUS: Ah! Ah! Maine Kathleen ma va blestema. Daca nu maine, in ziua urmatoare. Ea spune ca nu a avut vise de ani de zile. Daca n-ai fi avut vise, n-ai exista. N-ai exista.

KATHLEEN: Dar nu mi le amintesc, iar noi am mai vorbit despre asta si ai spus ca asta inseamna ca ceea ce am facut sau presupun ca am facut, a fost ca am plecat foarte departe, incat nu mi-am reamintit, cand am revenit.

ADAMUS: Este adevarat, dar acum este momentul sa ti le amintesti.

KATHLEEN: Okay.

ADAMUS: Este momentul sa ti le amintesti.

KATHLEEN: Okey dokey.

ADAMUS: Nu exista nici un motiv… da, multi dintre voi mergeti foarte departe, incat nu va reamintit visele. Aveti vise, iar acum veti incepe sa vi le reamintiti.

Visele, apropo, sunt diferite in Energia Noua, interpretarea viselor este diferita de cea din Energia Veche. In Energia Veche visele erau o serie de simboluri, adesea foarte dificil de inteles, pareau nebunesti, uneori. Asa ca, ce ati facut? Le-ati dat deoparte.

Visele din constiinta prezenta sunt mult mai mult, decat ganditi voi. Uneori vor fi putin confuze, dar vor fi mult mai precise. Daca veti avea un vis in care noaptea veti fi intr-o calatorie ori intr-un proiect indepartat, lucrand cu altii, probabil ca se va intampla. Voi deschideti usile, insa veti incepe sa aveti vise, din nou.

KATHLEEN: Okay.

ADAMUS: Esti de acord cu asta?

KATHLEEN: Da.

ADAMUS: Sa-ti reamintesti visele.

KATHLEEN: Sa mi le reamintesc..

ADAMUS: Okay. Si nu te vei supara cand vei fi foarte tulburata de un vis pe care il vei avea – poate la noapte, poate maine – si te vei intreba de ce nu mai poti dormi?

KATHLEEN: O, stiu, nu mai pot dormi. Nu dorm. Sunt treaza toata noaptea.

ADAMUS:Visele pot sa te bantuie uneori, dar, astfel vei avea vise.

KATHLEEN: Okay.

ADAMUS: Asadar, este atat de usor.

Asadar, Shaumbra, am trecut printr-o multime de discutii, am avut o mica experienta astazi – deschiderea potentialelor trecutului vostru. Este la fel de real ca orice altceva. Intelegeti ca istoria voastra, cea pe care o cunoasteti acum, este doar o portiune mica din ce-a fost si ce-ar putea fi. Cand faceti asta si aduceti totul inapoi, in momentul Acum, chiar aici, asta va schimba ceea ce ganditi voi ca va fi calea voastra din viitor. De aceea am spus, „Asteptati-va la neasteptat.”

Daca raportati totul la ce vi s-a intamplat inainte, unele versiuni din acestea vi se vor intampla in viitor – poate o versiune mai usoara sau o versiune mai bogata. Noi nu ne mai aflam pe acea cale, deloc. Ea se schimba, asa ca lucruri neasteptate se vor intampla. Nu le lasati sa va tulbure.

Ascultati-mi cuvintele – nu le lasati sa va tulbure. Nu le lasati sa va faca sa fugiti sau sa va ascundeti. Este ultimul lucru de care ati avea nevoie acum: sa va intoarceti in ascunzatoare. Aduceti-le aici ca energie. Aduceti-le ca ceva, pe care l-ati creat si l-ati manifestat.

Repetati acest exercitiu cu voi sau cu un grup mic Shaumbra. Cand veti face asta, acest lucru va invita in viata voastra si Energia Noua. Nu vreau sa definesc Energia Noua, nu vom intra in asta, astazi. Mai tarziu. Dar acum, alaturi de potentialele deschise din trecut, aduse aici, Energia Noua are libertatea sau invitatia de a veni aici.

In Noua Energie… va trebui sa scriu o carte despre asta. In Energia Noua nu exista potentiale. Nu exista potentiale in Energia Noua si stiu ca pare contrar celor discutate, dar nu exista potentiale in aceasta si vom vorbi despre asta la urmatoarea noastra intalnire. Ce este Energia Noua? Daca nu exisa potentiale in ea, ce exista in aceasta?

Asadar, va las intr-un suspens dramatic (rasete) pana la urmatoarea noastra intalnire sau pana va voi intalni pe unii dintre voi in Franta.

Cu acestea, dragi Shaumbra, am sa o rog pe Aandrah sa petreaca – cu toate ca biologia va striga; am terminat cu sesiunea de intrebari si raspunsuri, am terminat pentru astazi – Aandrah va va conduce prin cinci minute de respiratie. Respirati acea energie a potentialelor.

Imi cer scuze si inainte de a face ceea ce vreau, as dori sa va reamintesc ca totul – totul in creatie – este bine. Totul este bine in intreaga creatie. Reamintiti-va asta! Nu exista parti sfaramate ale creatiei, nu exista parti incomplete, nu exista parti neimplinite sau ceea ce ati numi voi parti intunecate.

Totul este bine in intreaga creatie si astfel, Eu Sunt Adamus.

Si asa a fost.